Margit2018
Fanka BB :)
No a właśnie myślałam kiedy Kurcia podglądaJa mam dzis podglad. Chyba ostatni przed punkcja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a właśnie myślałam kiedy Kurcia podglądaJa mam dzis podglad. Chyba ostatni przed punkcja.
O jejku, aż się wzruszyłam Wspaniale! To teraz trzymamy kciuki za szczęśliwy ciąg dalszy.
A jakie masz plany? Świeży transfer czy mrozisz? I ilu dniówe kropki zabierasz? Mnie wczoraj lekarz proponował 2 (oby wogle rozwinęły się 2), ale stanęło na jednym, bo panicznie boję się ciąży mnogiej.Ja mam dzis podglad. Chyba ostatni przed punkcja.
Dwa bijace[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 906756
gratki śzczęsliwej calej ciaży życze
Jeszcze tutaj gratulacje kochana! Jejuuuu! Jak się cieszę.Dwa bijace[emoji173]️[emoji173]️Zobacz załącznik 906756
Ja tak ze 2 razy w tygodniu jak mnie smuteczek najda... albo mąż ma schiza....Super kochana, dziekuje za rade, zappatrze sie, a wczoraj to juz impriwizowalam bo chcialam jak najszybciej wyprobowac. A jak czesto sluchacie maluszkow? Bo podobno nie mozna za czesto z tego korzywtac? Tak mysle raz w tygodniu bede sprawdzac jak wytrzymam