reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj 26 dpt w piątek beta 6700. Dzisiaj źle się czułam i wrócilam wcześniej z pracy. Położyłam się pod kołdrą i zimno mi się zrobiło. Zmierzył am temperaturę i miałam 37 stopni. Ja wcześniej zawsze miałam ok 36.5. Czy to normalne w ciąży?

reklama
Jestem po podgladzie.
9 w jednym jajniku
4 w drugim
W piatek kolejna wizyta i chyba w poniedzialek punkcja.
Jestem zadowolona i odetchnęlam z ulga
Fantastycznie! Oby wszystkie jajka były złote :yes: Ja mam podglądanie w czwartek. Zastanawiam się tylko, bo dzisiaj będzie 5 dzień stymulacji a ja mam śluz jak na super owulację. Czy to normalne? Nie przypominam sobie, abym wcześniej tak miała:oo:

Fantastycznie! Oby wszystkie jajka były złote :yes: Ja mam podglądanie w czwartek. Zastanawiam się tylko, bo dzisiaj będzie 5 dzień stymulacji a ja mam śluz jak na super owulację. Czy to normalne? Nie przypominam sobie, abym wcześniej tak miała:oo:
Raczej normalne. Po prostu organizm sie szykuje do super "owulacji" :)

Dziekuje dziewczyny za ciepłe slowa i kciuki. Teraz byle do punkcji

Milego dnia dziewczyny :) Slowa otuchy dla kazdej, ktora ma pod gorke i gratulacje dla wszystkich, ktorym sie poszczescilo :)

Wlasnie wracam z Prokocimia, portfel spustoszal. Test imk, lct cytotoksycznosc i allo mlr ok 530 chyba. Aktywnosc komorek nk dopiero 25.10, takze wtedy jeszcze zdrozeje. Nie chce nawet wiedziec ile mnie to lacznie z trombofilia, celiakia, kariotypami itd wyniesie. Tak na oko wyszlo mi ze tutaj ok 1,5 tys. dodatkowo.
Moj M zestresowany na pobraniu, probowal zartowac ale stres na twarzy wypisany. Zawsze taki dzielny a teraz jak dziecko w panice, az mu cisnienie podskoczylo :)
Kochana ja sobie te badania robiłam dłuższy czas, rozkładałam na raty, bo a to coś wyczytałam, a to coś doczytałam, a to Paśnik zlecił, a to gin i w sumie aż tak tego nie odczułam, ale poszło kilka razy po 500, 700, 900 zł, więc myślę, że tak ok 4-5 tysi wydałam
Dzis na wizycie dowiedziałam się, ze serduszko przestalo bić...9tc;( jestem zalamana,in vitro mialo być dla nas oststnia deska ratunku, tak cieszyłam sie, że sie udało;(
Cer słońce a czy lekarz mówił, co mogło być ewentualną przyczyną? In vitro sie udało, spełniło swoja rolę. Dzięi ivf nie rodzimy dzieci, tylko zachodzimy w ciążę. Ty zaszłaś. Ja też. Wiele z nas tutaj również. Ale walczyć trzeba dalej, nie ma innej rady. Niech teraz wszystko samo się oczyści, Ty odpocznij i wracaj do gry :*
Jestem po podgladzie.
9 w jednym jajniku
4 w drugim
W piatek kolejna wizyta i chyba w poniedzialek punkcja.
Jestem zadowolona i odetchnęlam z ulga
Łołołołjejeje!!!!
Kochane moje jutro o 9:30 punkcja ale sie boje narkozy nie wiem czy bede spała w nocy trzymajcie kciuki za jajcobranko ✊✊✊❤❤❤ sciskam was
Beatka jak nie w nocy to na punkcji się wyśpisz :D Chyba, że wolisz na żywca, to niech te narkotyki odleją ci do słoika i potem mi wyślij haha :D Ja wprost kocham ten odlot huehuehue

Kochane moje jutro o 9:30 punkcja ale sie boje narkozy nie wiem czy bede spała w nocy trzymajcie kciuki za jajcobranko [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173] sciskam was
Nie boj sie. Bedzie sie super spało!!
Kochana ja sobie te badania robiłam dłuższy czas, rozkładałam na raty, bo a to coś wyczytałam, a to coś doczytałam, a to Paśnik zlecił, a to gin i w sumie aż tak tego nie odczułam, ale poszło kilka razy po 500, 700, 900 zł, więc myślę, że tak ok 4-5 tysi wydałam

Cer słońce a czy lekarz mówił, co mogło być ewentualną przyczyną? In vitro sie udało, spełniło swoja rolę. Dzięi ivf nie rodzimy dzieci, tylko zachodzimy w ciążę. Ty zaszłaś. Ja też. Wiele z nas tutaj również. Ale walczyć trzeba dalej, nie ma innej rady. Niech teraz wszystko samo się oczyści, Ty odpocznij i wracaj do gry :*

Łołołołjejeje!!!!

Beatka jak nie w nocy to na punkcji się wyśpisz :D Chyba, że wolisz na żywca, to niech te narkotyki odleją ci do słoika i potem mi wyślij haha :D Ja wprost kocham ten odlot huehuehue
Dokładnie. Odlot najlepszy. Zeby tylko potem nie budzili tylko dali sie kimnac ze 3h [emoji14]

reklama
Nie boj sie. Bedzie sie super spało!!Dokładnie. Odlot najlepszy. Zeby tylko potem nie budzili tylko dali sie kimnac ze 3h [emoji14]
ooooo tototototo! A nie tak coś wstrzykną, narobia człowiekowi ochoty a potem niekumatej każą wstawać z tronu i przełazić sie na łóżko, i jeszcze niekulturalnie głośno gadają i każą oczy otwierać

Do góry