reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Sol i na takie wieści czekałam [emoji173]️[emoji110] ach jak cudownie że Twój walecznik jest już taki wielki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ cieszę się że wszystko dobrze , oszczędzaj się kochana tak jak lekarz mówi !!!! :) Proszę sie relaksować i odpoczywac [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ hehe szykuj szafę szykuj :p
Dziękuję kochana. Na prawdę taki walecznik :) oby już wszystko się uspokoiło i nie musiał walczyć dalej. Oby było easy :)

Dziewczynki dziękuję za trzymane kciuki. Byliśmy na wizycie. Maluszek ma 3.3 cm Serduszko bije ponad 170 bpm. 10 +1 tc Wszystko wyglada ok a plamienia cholercia nie wiadomo skąd. Mam się oszczędzać i nie dźwigać. I dużo pic. 2.5 litra dziennie.

Mam nadzieję że u Was wszystko też dobrze. Będę czytać wieczorem, jak ogarnę wszystko w domu.

Normalnie uwierzyłam chyba że jestem w ciąży, wyjelam ciążowe ciuchy sprzed prawie 4 lat... Zobacz załącznik 905622
Super widok ❤wszystkiego dobrego kochana:tak:

reklama
Jesu jakie kartki?? :D Pierwsze słyszę o takich:p Zdjęcie?

Cóś takiego - ogólnie każdy element jest osobno i to się razem na siebie nakleja, łączy itp. Mój M. myślał, że kupiłam gotowa kartkę, nakleilam sówke i tyle. Ale mnie pochwalił ;) normalnie wg niego jestem na poziomie trzylatka :D Dopiero przy drugiej kartce zobaczył, że każdy element wycinam, przyklejam, staram się dopasować itp i wtedy skumal o co chodzi w tej zabawie
Zobacz media 719115
Zobacz media 719114

Do góry