reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pamiętajcie że zawsze jestem z Wami. Trzymam za wszystkie kciuki. Niestety nie jestem w stanie w ciągu dnia śledzić forum. Czasami w pracy zerknę lub coś napiszę. Staram się nadrabiać wieczorami, ale dzisiaj strasznie źle się czuję, jestem zmęczona, jest mi słabo, niedobrze, ciężko po jedzeniu i jeszcze bóle w krzyżu, a raczej trochę niżej. Życzę miłych snów ❤️❤️❤️

Dziewczynki dziękuję za trzymane kciuki. Byliśmy na wizycie. Maluszek ma 3.3 cm Serduszko bije ponad 170 bpm. 10 +1 tc Wszystko wyglada ok a plamienia cholercia nie wiadomo skąd. Mam się oszczędzać i nie dźwigać. I dużo pic. 2.5 litra dziennie.

Mam nadzieję że u Was wszystko też dobrze. Będę czytać wieczorem, jak ogarnę wszystko w domu.

Normalnie uwierzyłam chyba że jestem w ciąży, wyjelam ciążowe ciuchy sprzed prawie 4 lat... Zobacz załącznik 905622
Super kochana gratuluję❤❤❤ widok ktôrego życzê nam wszystkim dużo zdrôwka dla was a plamienia miną, odpoczywajcie ...

Witajcie dziewczyny. Gratuluję wszystkim mamuśką, uważajcie na siebie i cieszcie się z tego momentu bo ciąża potrafi być ciężka ale wbrew wszystkim piękna. Tym co walczą nadal trzymam kciuki za was. Będzie na pewno dobrze. Jestem starą forumowiczką ale wracam z bardzo duża przerwą, nie mogę się tutaj odnaleźć. Potrzebuje waszej rady. Staramy się z mężem o 2 dziecko ale on od 2 lat pali. Nie robiliśmy na razie żadnych badań ale myślę gdyby pobrał on jakieś suplementy na poprawę pływaków to nie by mu nie było. Macie dziewczyny jakieś sprawdzone suplementy które mogłabym mu kupić? A może i wy coś bierzecie ma poprawę? Mam nadzieję, że nie zaśmiecam wątku A jak tak to z góry przepraszam.

reklama
Witajcie dziewczyny. Gratuluję wszystkim mamuśką, uważajcie na siebie i cieszcie się z tego momentu bo ciąża potrafi być ciężka ale wbrew wszystkim piękna. Tym co walczą nadal trzymam kciuki za was. Będzie na pewno dobrze. Jestem starą forumowiczką ale wracam z bardzo duża przerwą, nie mogę się tutaj odnaleźć. Potrzebuje waszej rady. Staramy się z mężem o 2 dziecko ale on od 2 lat pali. Nie robiliśmy na razie żadnych badań ale myślę gdyby pobrał on jakieś suplementy na poprawę pływaków to nie by mu nie było. Macie dziewczyny jakieś sprawdzone suplementy które mogłabym mu kupić? A może i wy coś bierzecie ma poprawę? Mam nadzieję, że nie zaśmiecam wątku A jak tak to z góry przepraszam.

Czesc kochana, mojemu w klinice zalecili zestaw Profertil na poprawe nasienia, chyba tu czytalam, ze kilka dziewczyn tez swoich karmilo tymi cukierkami ;)

Do góry