reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki dziękuję za trzymane kciuki. Byliśmy na wizycie. Maluszek ma 3.3 cm Serduszko bije ponad 170 bpm. 10 +1 tc Wszystko wyglada ok a plamienia cholercia nie wiadomo skąd. Mam się oszczędzać i nie dźwigać. I dużo pic. 2.5 litra dziennie.

Mam nadzieję że u Was wszystko też dobrze. Będę czytać wieczorem, jak ogarnę wszystko w domu.

Normalnie uwierzyłam chyba że jestem w ciąży, wyjelam ciążowe ciuchy sprzed prawie 4 lat... Zobacz załącznik 905622

Piękny kropek! ❤️

Super mały Mieciu! [emoji173]️ Najważniejsze że się uspokoiłas tym usg, ja to bym mogła codziennie chodzić na usg ;)

Dokladnie tak samo, najchetniej to bym to zostawila podlaczone do brzucha ;). Kupuje w tym tygodniu ten doppler zebym w domu mogla sprawdzic serduszko przy kolejnej schizie, a ty juz kupilas bo jesli dobrze kojarze to tez planowalas?

Dokladnie tak samo, najchetniej to bym to zostawila podlaczone do brzucha ;). Kupuje w tym tygodniu ten doppler zebym w domu mogla sprawdzic serduszko przy kolejnej schizie, a ty juz kupilas bo jesli dobrze kojarze to tez planowalas?

Nie kupiłam jeszcze, bo nie wiem od którego tygodnia można stosować. Jakoś mi się kojarzy od 15, ale mogłam coś pomylić ;)
Teraz planuje przekazanie informacji w rodzinie - robię kartki scrapbookingowe dla dziadków i to mnie pochłania ale też uspokoja :)

Nie kupiłam jeszcze, bo nie wiem od którego tygodnia można stosować. Jakoś mi się kojarzy od 15, ale mogłam coś pomylić ;)
Teraz planuje przekazanie informacji w rodzinie - robię kartki scrapbookingowe dla dziadków i to mnie pochłania ale też uspokoja :)
Jesu jakie kartki?? :D Pierwsze słyszę o takich:p Zdjęcie?

reklama

O jak ladnie fajny pomysl, dawaj dawaj to zdjecie :)

Do góry