reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Priv zaraz wysle
Anetka zamknij już ten rodzial. Nie da się to się nie da. Chcesz dziecko i je pragniesz, jak będziesz w ciąży to naprawdę geny zejdą na dalszy plan. Z całych sił będę ci kibicować ale podejmij dziewczyno decyzję która wreszcie zakończy to pasmo męki. Jak poczujesz ruchy to życie za nie oddasz, a nie będziesz analizować czy gen taki czy owaki. Dasz życie i to się liczy. Jedź do Pragi tam gdzie Annamaria i bądź wreszcie szczęśliwa.

Witajcie kochane już po wizycie w domku zastrzole podane jeszcze dziś te co zwykle oczywiście z tym co wczoraj zabrakło :growl: mimo to i tak ładnie estradiol podrósł ale wieczorem mam zrobić o 22:30 już ovitrelle 2 zastrzole ?? miała któraś z was 2 ?
.Jajcoszki rozszalały się i z 7 jest 8 rozmiary od 21 do 17 no i punkcja w środę o 9 :30 i dlatego też proszę o pozytywne fluidki jesteście cudowne dziękuję za wszystko tule wszystkie :-) :):-) :):-) :) :D:D:D

oczywiście gratuluję pięknych bet !!!
Cudownie ❤️

Dzieki kochana, to co napisalas jest bardzo wazne dla mnie dziekuje[emoji173]️ wrocilam z usg i maly mieciu dalej fika, wszystko jest w porzadku i dali mi pare fotek, jedna w 3d sie udalo, maluch chyba ma juz dosyc tych usg ;) bo zakryl twarz raczkami [emoji173]️Zobacz załącznik 905596

Super mały Mieciu! ❤️ Najważniejsze że się uspokoiłas tym usg, ja to bym mogła codziennie chodzić na usg ;)

Cześć dziewczyny , jestem po wizycie u dr. Paśnika, mam pierwsze wyniki czekam na resztę w celu konsultacji ,
Interferon gamma ↓ 55,0 pg/ml norma 2046,6 — 4738,0, jak mam to rozumieć na co to wpływa?
TNF alfa ↓ 693,0 pg/ml norma,1208,3 — 4156,1
Wskaźnik IFN/IL10 ↓ 0,1 ratio norma 1,2 — 3,0
Wskaźnik IFN/IL4 ↓ 2,4 ratio norma 36,7 — 175,0
Zaczynam się martwić,że jestem na straconej pozycji i nic się nie da zrobić. a może któraś z Was wie o co w tym chodzi .Wiem wiem najlepszym rozwiązaniem jest kontakt z lekarzem ale muszę mieć resztę wyników , a na jedne mam 3 tygodnie czekania i same wiecie ile to jest gdy ktoś czeka.

Te wyniki i strzałki maja znaczenie ale ja tego za Chiny nie kumam... Mi też powychodzily poza limitami, szukałam interpretacji na google, różne cuda powychodzily... Pokazałam te wyniki trzem lekarzom, każdy dał inna diagnozę a wujek powiedzial, żeby się nie martwić, dał leki immunosupresyjne i teraz jestem w 14 tyg :)
Wiem że to trudne ale polecam poczekać do wizyty

reklama

Załączniki

• 15390265218211017064931.jpg
    15390265218211017064931.jpg
    947,6 KB · Wyświetleń: 497
Do góry