Przykro mi bardzoHcg 0.2. Także bez złudzeń...
reklama
Przykro mi[emoji21]Hcg 0.2. Także bez złudzeń...
ilmenau
Fanka BB :)
Hcg 0.2. Także bez złudzeń...
Przykro mi... Nie tak mial wygladac ten dzisiejszy news
Nie wiem czy nie za szybko na takie pytanie, ale co teraz planujecie? Z tego co pamietam to byl wasz jedyny zarodek
Hcg 0.2. Także bez złudzeń...
Może jeszcze powtórz za dwa dni?
bardzo mi przykro ....Hcg 0.2. Także bez złudzeń...
Dziewczynki, ja tylko krociotko, bo dzien zabiegany a nareszcie nowe propozycje zawodowe na horyzoncie, mam pytanko. Ktore badanie immunologiczne to to gdzie trzeba byc z partnerem? Allo mlr, lct, subpopulacja, aktywnosc komorek nk, czy co dokladnie? Nie pamietam juz a moj M ma delegacje kurcze i nie wiem teraz ktore to bylo. Przypomnijcie prosze
dżoasia
alloDziewczynki, ja tylko krociotko, bo dzien zabiegany a nareszcie nowe propozycje zawodowe na horyzoncie, mam pytanko. Ktore badanie immunologiczne to to gdzie trzeba byc z partnerem? Allo mlr, lct, subpopulacja, aktywnosc komorek nk, czy co dokladnie? Nie pamietam juz a moj M ma delegacje kurcze i nie wiem teraz ktore to bylo. Przypomnijcie prosze
Dzieki wielkie
annemarie
Megi kochana,
Beta hcg osiaga szczyt pomiedzy 8 a 10 tygodniem, lozysko jest juz wtedy wyksztalcone a gonadotropina zaczyna malec, spada o okolo 35% w przeciagu 2 dni.
Na tych normach wyraznie to widac,kalkulatorem sie nie stresuj, nie zawsze ma racje
Beta hcg osiaga szczyt pomiedzy 8 a 10 tygodniem, lozysko jest juz wtedy wyksztalcone a gonadotropina zaczyna malec, spada o okolo 35% w przeciagu 2 dni.
Na tych normach wyraznie to widac,kalkulatorem sie nie stresuj, nie zawsze ma racje
Załączniki
reklama
Laurka2019
Ja też miałam dwaWitajcie kochane już po wizycie w domku zastrzole podane jeszcze dziś te co zwykle oczywiście z tym co wczoraj zabrakło mimo to i tak ładnie estradiol podrósł ale wieczorem mam zrobić o 22:30 już ovitrelle 2 zastrzole ?? miała któraś z was 2 ?
.Jajcoszki rozszalały się i z 7 jest 8 rozmiary od 21 do 17 no i punkcja w środę o 9 :30 i dlatego też proszę o pozytywne fluidki jesteście cudowne dziękuję za wszystko tule wszystkie
oczywiście gratuluję pięknych bet !!!
Podziel się: