Kochana orientujesz sie dlaczego 2 zawsze miałam po 1 zastrzyku z ovitrelle i jak podawałaś w to samo miejsce czy nieJa też miałam dwa
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Beata jakie masz wartosci tych zastrzykow ? 2500 czy 5000?Kochana orientujesz sie dlaczego 2 zawsze miałam po 1 zastrzyku z ovitrelle i jak podawałaś w to samo miejsce czy nie
adansonia
Wg m mnie nie za kazdym razem tak mialam przy nie udanym transferzeNo jest tego trochę , także tym razem musi się udac tak się jeszcze zastanawiam bo jak robiłam betę za pierwszym i drugim razem wynosiła ona 0,2 a ostatnim razem 1,2 czy to może oznaczać że coś się zadzialo czy po prostu diagnostyka ma inne normy , wiecie może ?
Never give up
Poprzednia 692A poprzednią jakąś miałaś?
Transfer jednego czy dwóch zarodków miałaś?
Transfer jednej blastki :-)
Never give up
Beatko super wynik :-)Witajcie kochane już po wizycie w domku zastrzole podane jeszcze dziś te co zwykle oczywiście z tym co wczoraj zabrakło mimo to i tak ładnie estradiol podrósł ale wieczorem mam zrobić o 22:30 już ovitrelle 2 zastrzole ?? miała któraś z was 2 ?
.Jajcoszki rozszalały się i z 7 jest 8 rozmiary od 21 do 17 no i punkcja w środę o 9 :30 i dlatego też proszę o pozytywne fluidki jesteście cudowne dziękuję za wszystko tule wszystkie
oczywiście gratuluję pięknych bet !!!
dobrze, że po wczorajszych przeżyciach jest tak jak jest ;-)
Teraz się Kochana nie stresuj ... poczekaj grzecznie do punkcji :*
Never give up
Bardzo mi przykroHcg 0.2. Także bez złudzeń...
Ale głowa do góry- uda się każdej, tylko potrzeba duuuzo siły i wytrwałości :*
adunnnia90
Jej ale pędzi ta Twoja beta! Super, pięknie!!! [emoji7] [emoji173]Właśnie dostałam wynik - 1593,00 mlU/ml
A serce myślałam że wyskoczy
adunnnia90
Ja 13 dpt miałam 1301[emoji6] pecherzyk widac przy becie powyżej 100013dpt dzisiaj
Mówisz że już pecherzyk będzie widać???
Kurczę no może jeszcze wytrzymam do około 20.10 I pójdę wtedy... [emoji14]
Chociaż kusi aby iść wcześniej
reklama
Podziel się: