Prolaktyne zbija sie lekami. Wysoka utrudnia zajscie w ciaze. Ale czy az tak Twoja wysoka zeby to zbijac to nie wiemDziewczyny, wlaśnie odebrałam wynik prolaktyny w 12 dniu cyklu......648 a norma do 496 wiecie może co to oznacza i co z tym się dalej robi
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
Yyy, to nieco mnie pocieszylas ...dziękiProlaktyne zbija sie lekami. Wysoka utrudnia zajscie w ciaze. Ale czy az tak Twoja wysoka zeby to zbijac to nie wiem
motylek24
Musisz zrobić krzywą cukrową. Wiem co piszę, właśnie walczę z cukrzycą. Mój wyjściowy cukier 87-92 po obciążeniu nawet nie chce mi się pisać.Im bliżej tej wizyty tym bardziej się nakręcam poza tym cukier wyszedł mi 100 a norma do 99 ratunku...
Mieciu85
Nie sadze, zebys zaszkodzila Kropkowi. Ja jak mialam badania (cytologie i wymaz) to mialam w zaleceniu poczekac z luteina do badania czyli przez kilka godzin bylam bez luteiny. Ty zmniejszylas dawki o polowe i uzupelnilas w nastepnej dawce. Ale daj znac jak tam Kropek fika
Dzieki kochana, to co napisalas jest bardzo wazne dla mnie dziekuje[emoji173]️ wrocilam z usg i maly mieciu dalej fika, wszystko jest w porzadku i dali mi pare fotek, jedna w 3d sie udalo, maluch chyba ma juz dosyc tych usg bo zakryl twarz raczkami [emoji173]️
Załączniki
jagodaaga
O matko tylko chyba na t krzywa to muszę mieć skierowanie?Musisz zrobić krzywą cukrową. Wiem co piszę, właśnie walczę z cukrzycą. Mój wyjściowy cukier 87-92 po obciążeniu nawet nie chce mi się pisać.
Mieciu85
Witajcie kochane już po wizycie w domku zastrzole podane jeszcze dziś te co zwykle oczywiście z tym co wczoraj zabrakło mimo to i tak ładnie estradiol podrósł ale wieczorem mam zrobić o 22:30 już ovitrelle 2 zastrzole ?? miała któraś z was 2 ?
.Jajcoszki rozszalały się i z 7 jest 8 rozmiary od 21 do 17 no i punkcja w środę o 9 :30 i dlatego też proszę o pozytywne fluidki jesteście cudowne dziękuję za wszystko tule wszystkie
oczywiście gratuluję pięknych bet !!!
Super Beatka, widac jak ma byc dobrze to bedzie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Never give up
Pędzi a ja ciąży nie czuje - maluszek na razie daje mamie w miarę normalnie funkcjonować ;-)Jej ale pędzi ta Twoja beta! Super, pięknie!!! [emoji7] [emoji173]
No prócz lekkiej senności w godzinach popołudniowych [emoji14]
Never give up
Mały @Mieciu85 jest cuuudowny [emoji173][emoji173][emoji173]Dzieki kochana, to co napisalas jest bardzo wazne dla mnie dziekuje[emoji173]️ wrocilam z usg i maly mieciu dalej fika, wszystko jest w porzadku i dali mi pare fotek, jedna w 3d sie udalo, maluch chyba ma juz dosyc tych usg bo zakryl twarz raczkami [emoji173]️Zobacz załącznik 905596
reklama
jagodaaga
Motylku, ale walczyłas z tym przed procedura? Napisz mi coś więcej niż priv proszęMusisz zrobić krzywą cukrową. Wiem co piszę, właśnie walczę z cukrzycą. Mój wyjściowy cukier 87-92 po obciążeniu nawet nie chce mi się pisać.
Podziel się: