Tak, @Julitka27 robiłam od 6 dpt co dwa dni.
dziś jest 13dpt.
A poprzednią jakąś miałaś?
Transfer jednego czy dwóch zarodków miałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, @Julitka27 robiłam od 6 dpt co dwa dni.
dziś jest 13dpt.
Powtórzę i ja:Właśnie dostałam wynik - 1593,00 mlU/ml
A serce myślałam że wyskoczy
Właśnie dostałam wynik - 1593,00 mlU/ml
A serce myślałam że wyskoczy
Beatka super wiadomości 8 jajeczek to piękny wynik za środęWitajcie kochane już po wizycie w domku zastrzole podane jeszcze dziś te co zwykle oczywiście z tym co wczoraj zabrakło mimo to i tak ładnie estradiol podrósł ale wieczorem mam zrobić o 22:30 już ovitrelle 2 zastrzole ?? miała któraś z was 2 ?
.Jajcoszki rozszalały się i z 7 jest 8 rozmiary od 21 do 17 no i punkcja w środę o 9 :30 i dlatego też proszę o pozytywne fluidki jesteście cudowne dziękuję za wszystko tule wszystkie
oczywiście gratuluję pięknych bet !!!
W 20dpt u mnie byla pierwsza wizytaCześć dziewczyny. Ja też się właśnie zastanawiam kiedy iść na pierwszą wizytę. Dzisiaj jestem 12 dpt 5 dniowej blastocysty.
Nie mialam dzis jak jechac bo nie znalazlam nikogo kto by mala do szkoly zaprowadzila wiec nie dalam rady ale zrobie w tygodniu. Za to psychoza w pelni i umowilam siema usg za 2 godziny bo sie przestraszylam czy cos sie nie stalo przez te eksperymanty, jescze krzyz mnie tak dzis boli co pogorszylo moja schize.
Piekny wynik. Wspaniale.Witajcie kochane już po wizycie w domku zastrzole podane jeszcze dziś te co zwykle oczywiście z tym co wczoraj zabrakło mimo to i tak ładnie estradiol podrósł ale wieczorem mam zrobić o 22:30 już ovitrelle 2 zastrzole ?? miała któraś z was 2 ?
.Jajcoszki rozszalały się i z 7 jest 8 rozmiary od 21 do 17 no i punkcja w środę o 9 :30 i dlatego też proszę o pozytywne fluidki jesteście cudowne dziękuję za wszystko tule wszystkie
oczywiście gratuluję pięknych bet !!!