Mieciu85
Fanka BB :)
Kochana ja miałam pnkcję w n a w so estradiol miałam już >>3000 - dokładnego wyniku nie podali. Tylko u mnie jajca późno wystartowały i było pełno drobnicy, finalnie z 10 komórek było tylko 6 dobrych. Po fasolki dopiero w następnym cyklu, czyli ok 20 listopada :/
- tak jak @anett96 pisze - qrestwo!
Mieciu ja bym co 3 dni odstawiała po 1 tabl - najpierw 1 dupka z wieczora, potem 1 lutinusa z południa, potem dupka z południa, potem po jednym z rana i na koniec po 1 z wieczora. Od razu połowa to masakra. Zbadaj poziom i będziesz wiedzieć - jak będzie wysoko, to możesz ciut szybciej odstawić, ale jak będzie nisko to lepiej stopniowo i jak będzie coś nie tak to trzeba wrócić do poprzedniej dawki na której było ok.
Beatka nie płacz. Lepiej nie wziąć 1 zastrzyku niż ryczeć i jajka stresować. Tylko jutro powiedz o tym na wizycie i tyle. Jak masz jakikolwiek kontakt do kogoś z kliniki to zadzwoń dopytać czy możesz wziąć więcej puregonu na miejsce mensinormu - to jesz samo fsh bez lh ale może nie zrobiłoby większej różnicy. Gdzie ty się leczysz? Na stronie raczej musi być jakiś tel alarmowy, ewentualnie na pieczątce lekarza też musi być podany nr.
Dziekuje Ci bardzo Asiu [emoji173]️to ma sens, tak deikatnie, nie wiem co on sobie za jajca robi taki skok mi zrobic. Ale chyba nic sie nie stalo po tych 2 razach jak wzielam te zmniejszone dawki? Od razy dolozylam sobie jak ta kawe z mlekiem zobaczylam i bylo ok.