reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane Pomocy lekarka zle mi przepisala leki mam puregon 375 mensinorm 150 i gonapeptyl zaznocze takie dawki dziś a ona mi nie dała mensinormu nikt nie odbiera co ja mam zrobić POMOCY
Kochana ja niestety nie pomogę :( a o której godzinie masz wziasc leki ? Jest jakiś zamiennik tego leku mensinorm ? Wydaje mi się że menoupr jest zaimnnikiem ale najlepiej by było jak byś się skontaktowała z lekarzem

Ostatnia edycja:
reklama
Boziu do 16 najpoznirj bo zawsze bralam o 15:30 jestem zalamana stanie sie cos jak wezme puregon i gonapeptyl sam ryczec mi sie chce sama nie wiem co mam robic
Kochana a skąd jesteś ? Jak coś to ja Cię mogę poratować menpourem z tego co mi się wydaje co jest zamiennik tego co Ty masz wziasc ale i tak najlepiej by było to skonsultować

Boziu do 16 najpoznirj bo zawsze bralam o 15:30 jestem zalamana stanie sie cos jak wezme puregon i gonapeptyl sam ryczec mi sie chce sama nie wiem co mam robic
A jaka dawke potrzebujesz tego menisnormu? To chyba to samo co menopur. I skad jestes?
Ja byc moze mialabym 150 menopuru ale to dopiero wieczorem jak wroce z poprawin... kolo 22...
A w aptece by nie sprzedali jakbys poszla z pustym opakowaniem i powiedziala ze doniesiesz recepte? Tak wiesz na litosc

Beatka skad jesteś? Czy klinika nie ma telefonu dyżurnego? W novum jest to może oni podpowiedzą jaki zamiennik bo ten co piszesz to mało znany. Może na pieczątce masz komórkę tej lekarki i napisz sms. Czasami w aptekach jak pokażesz rozpiskę to się ktoś zlituje i doniesiesz jutro.

Kochane Pomocy lekarka zle mi przepisala leki mam puregon 375 mensinorm 150 i gonapeptyl zaznocze takie dawki dziś a ona mi nie dała mensinormu nikt nie odbiera co ja mam zrobić POMOCY

Beata a jakbus szybko do szpitala z tymi zaleceniami pojechala? Moze by ci wypisali recepte?nie wiem czy to ogolnie w aptekach jet dostepne jesli bus do kakiejs niedzielnej pojechala.

A jaka dawke potrzebujesz tego menisnormu? To chyba to samo co menopur. I skad jestes?
Ja byc moze mialabym 150 menopuru ale to dopiero wieczorem jak wroce z poprawin... kolo 22...
A w aptece by nie sprzedali jakbys poszla z pustym opakowaniem i powiedziala ze doniesiesz recepte? Tak wiesz na litosc
@Kurcia kochana ja z legnicy jestem tamte leki wzielam ale nikt nir dal mi mensinormu czy cos sie stanie jak go dzis nie wezme jutro mam wizyte i estradiol do zrobienia normalnie wszystko nie tak pod gorke już wyje normalnie mam dość

reklama
Beatka skad jesteś? Czy klinika nie ma telefonu dyżurnego? W novum jest to może oni podpowiedzą jaki zamiennik bo ten co piszesz to mało znany. Może na pieczątce masz komórkę tej lekarki i napisz sms. Czasami w aptekach jak pokażesz rozpiskę to się ktoś zlituje i doniesiesz jutro.
Jestem z legnicy jedna apteka dyzurujaca normalnie wszystko mi pid gorke idzie

Do góry