reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kochane Pomocy lekarka zle mi przepisala leki mam puregon 375 mensinorm 150 i gonapeptyl zaznocze takie dawki dziś a ona mi nie dała mensinormu nikt nie odbiera co ja mam zrobić POMOCY
Kochana ja niestety nie pomogę :( a o której godzinie masz wziasc leki ? Jest jakiś zamiennik tego leku mensinorm ? Wydaje mi się że menoupr jest zaimnnikiem ale najlepiej by było jak byś się skontaktowała z lekarzem

Ostatnia edycja:
reklama
Boziu do 16 najpoznirj bo zawsze bralam o 15:30 jestem zalamana stanie sie cos jak wezme puregon i gonapeptyl sam ryczec mi sie chce sama nie wiem co mam robic
Kochana a skąd jesteś ? Jak coś to ja Cię mogę poratować menpourem z tego co mi się wydaje co jest zamiennik tego co Ty masz wziasc ale i tak najlepiej by było to skonsultować

Boziu do 16 najpoznirj bo zawsze bralam o 15:30 jestem zalamana stanie sie cos jak wezme puregon i gonapeptyl sam ryczec mi sie chce sama nie wiem co mam robic
A jaka dawke potrzebujesz tego menisnormu? To chyba to samo co menopur. I skad jestes?
Ja byc moze mialabym 150 menopuru ale to dopiero wieczorem jak wroce z poprawin... kolo 22...
A w aptece by nie sprzedali jakbys poszla z pustym opakowaniem i powiedziala ze doniesiesz recepte? Tak wiesz na litosc

Beatka skad jesteś? Czy klinika nie ma telefonu dyżurnego? W novum jest to może oni podpowiedzą jaki zamiennik bo ten co piszesz to mało znany. Może na pieczątce masz komórkę tej lekarki i napisz sms. Czasami w aptekach jak pokażesz rozpiskę to się ktoś zlituje i doniesiesz jutro.

Kochane Pomocy lekarka zle mi przepisala leki mam puregon 375 mensinorm 150 i gonapeptyl zaznocze takie dawki dziś a ona mi nie dała mensinormu nikt nie odbiera co ja mam zrobić POMOCY

Beata a jakbus szybko do szpitala z tymi zaleceniami pojechala? Moze by ci wypisali recepte?nie wiem czy to ogolnie w aptekach jet dostepne jesli bus do kakiejs niedzielnej pojechala.

A jaka dawke potrzebujesz tego menisnormu? To chyba to samo co menopur. I skad jestes?
Ja byc moze mialabym 150 menopuru ale to dopiero wieczorem jak wroce z poprawin... kolo 22...
A w aptece by nie sprzedali jakbys poszla z pustym opakowaniem i powiedziala ze doniesiesz recepte? Tak wiesz na litosc
@Kurcia kochana ja z legnicy jestem tamte leki wzielam ale nikt nir dal mi mensinormu czy cos sie stanie jak go dzis nie wezme jutro mam wizyte i estradiol do zrobienia normalnie wszystko nie tak pod gorke już wyje normalnie mam dość

reklama
Beatka skad jesteś? Czy klinika nie ma telefonu dyżurnego? W novum jest to może oni podpowiedzą jaki zamiennik bo ten co piszesz to mało znany. Może na pieczątce masz komórkę tej lekarki i napisz sms. Czasami w aptekach jak pokażesz rozpiskę to się ktoś zlituje i doniesiesz jutro.
Jestem z legnicy jedna apteka dyzurujaca normalnie wszystko mi pid gorke idzie

Do góry