Jeśli chodzi Ci o cykl w którym się przygotowujesz do crio to ja miałam zalecone zrobić w 2 dc estradiol , progesteron i lhHej Dziewczyny
Podpowiedzcie mi proszę jakie hormony bada się w 3 dniu cyklu?
reklama
Jeszcze nie przygotowuje się, ale jestem w Polce i chciałabym sobie zrobić przy okazji. Dzięki ;-)Jeśli chodzi Ci o cykl w którym się przygotowujesz do crio to ja miałam zalecone zrobić w 2 dc estradiol , progesteron i lh
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Mój mąż brał Profertil 1 x 2 i poprawiły my się wyniki. Choć drogie te leki. Brał chyba ok 10 miesięcy. Teraz już mu odpuścilam, bo szkoda się faszerowac. U mnie póki co wszytko idzie dobrze, beta idzie do góry i jakby coś to mamy jeszcze 6 mrozaczki, ale mam nadzieję że sobie będą czekać, może kiedyś z nich skorzystamy lub oddamy do adopcji. Trochę dziwne uczucie, ale wyboru nie mamy.Dziekije.maz nic nie bierze bo kiedys jak lykal te specyfiki to jeszcze gorsze badania byly. Oj oby te 2 jajca byly zlote a do zaplodnienia to dwa plemniory my przeciez znajda[emoji16]
Blondasek85
Bo w poprzedniej klinice mialam 3 stymulacje i za pozno do niego przyszlam.co wizyta to slysze... no on jest specyficzny taki.. w symie jest jeszczevopcja dzialania na wlasnej komorce jednej nez srymulacji. Dzialala tak ktoras?
Tak,ja. Teraz pierwszy raz podchodziłam na naturalnym i mam z tego ciąże biochemiczna. W listopadzie planuje drugi raz.
Niezapominajka2018
To trochę masakryczne. Jeżeli my oddajemy swoje zarodki ,, swoje dzieciaczki,, to dlaczego ktoś nimi handluje? My chcemy pomoc innym.Nic już z tego nie rozumiem. To ja mam oddać swój zarodek za darmo a klinika za ten zarodek pobiera opłaty za adopcję?
lafantynka
Jakieś 3 lata temu w gamece gdyńskiej AZ kosztowało 1 tysiąc. To jeszcze rozumiem ale 8 tysięcy tez uważam ze przesada!W katowickim ciechocinku slyszalam, ze az 2 tys + tysiak za transfer, wiec jeszcze chyba mieszcza sie na poczatku tej skali cen ale 8 tys za 1 zarodek to juz sie chyba bardziej oplaca zaplacic za kd + nd i miec pare tych zarodkow!
lafantynka
Mi tez powiedział ze jak teraz się nie uda to proponuje spróbować na cyklu naturalnym ale generalnie odebrałam to pozytywnie jako ewentualna opcje przy niepowodzeniu.@anett96 a jakie mas teraz amh ze on Ci mowi ze sie wypstrykalas?
I maz nie mial wczesniej problemow a teraz jest taki dramat?
Jedna z kolezanek tez miala od Lewego propozycje tego naturalnego cyklu ale chyba nic z tego nie bylo...
Walcz o te dwa! Trzymam mocno.
lafantynka
Kochana ja jestem zielona w temacie doradzania w tej kwestii, moge tylko Ci powiedzieć ( bo my jesteśmy chyba jeśli dobrze pamietam ten sam tydzień ciazy 12+6)jak to wyglada u mnie, jeszcze z niczego nie schodzę. Biorę 2x4 luteinę pod język, 1 duphastonDziewczyny jeszcze wroce do tematu z wczoraj sory, ze wam o tym marudze, ale po probie zmniejszenia dawek progesteronu zgodnie z zaleceniami kliniki o polowe po 2 epizodach wydzieliny kawa z mlekiem wrocilam tego samego dnia do wyjsciowych dawek. Nie sadzicie, ze moze zbyt gwaltownie ten progesteorn zostal zmniejszonu o polowe z dnia na dzien? Duphaston 2-2-3 na 1-1-2 i lutinus z 2-2-2 na 1-1-1.
lafantynka
Ja zawsze robię na czczoTak zrobie, pojade na progesteron, czy lepiej robic to badanie przed przyjeciem lekow zeby badanie wykazalo ten poziom produkowany naturalnie?
reklama
Podziel się: