reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@sssurykatka, @Blondasek85, przykro mi bardzo. Trzymajcie sie dzielnie dziewczyny. Dzisiaj duzo wiecej nie napisze bo tez jakis dziwny dol nadszedl u mnie, corazl blizej chwili prawdy a ja mam coraz wiekszego nerwa!
Bedzie rok miedzy transferami
Ja czuje podekscytowanie ale i czasem mysli jak dam rade jak znow sie nie uda.... to juz 5 stymulacja. Chyba po niej powiem sobie dosc..

POMOCY kochane kobitki dzisiaj mam 8 d stymulki ogladalam jajka no i mam doła nie dośc ze tylko 7 w tym 3 po 13 i 14mm reszta to kurdupelki estradiol 211 to łapie mnie jakieś przeziebienie co moge podczas stymulki na przeziebienie ja to mam pecha :hmm:
Małymi się nie przejmuj, bo to jeszcze wcześniej, mi też kiepsko rosły lekarz dodał leki i wszystko było super

Ja czuje podekscytowanie ale i czasem mysli jak dam rade jak znow sie nie uda.... to juz 5 stymulacja. Chyba po niej powiem sobie dosc..

ja tak jakby polozylam wszystko na jedna karte, zrobilam chyba wszystko co moglam. Zbieralam sie bardzo dlugo, bylam juz u wszystkich mozliwych lekarzy i mam tak ogromna nadzieje ze sie po prostu boje ze nie wyjdzie! A jak nie wyjdzie to co dalej ...

ja tak jakby polozylam wszystko na jedna karte, zrobilam chyba wszystko co moglam. Zbieralam sie bardzo dlugo, bylam juz u wszystkich mozliwych lekarzy i mam tak ogromna nadzieje ze sie po prostu boje ze nie wyjdzie! A jak nie wyjdzie to co dalej ...
Ja jak odwiedzilam Pasikonika i zmalazl przyczyne niepowodzen to bylam peeeewna ze sie uda. Beta 0.2 wiec sie zablokowalam na jakis czas...

reklama
Dziewczyny w jakich przypadkach dostajecie intralipid?
Co on konkretnie ma zdziałać? Jakie badanie należy zrobić żeby się dowiedzieć czy mi potrzebny?
Będę bardzo wdzięczna za info.

Do góry