reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny proszę o pomoc ktoś pisał że ma do oddania wizytę do Paśnik chciałabym do niego jak najszybciej. Możecie mi podać info jaki jest koszt wizyty jaki mniej więcej koszt badań. Czy szybko się robi czy długo trzeba czekać na badania. Chciałabym wiedzieć bo w mojej klinice też jest immunolog i nie wiem do kogo jechac.
Jedz do Pasnika x

Dziewczyny mam pytanie. Dzisiaj 21 dpt. Ja biorę Letrox 75 na tarczycy. Czy nie powinnam zrobić teraz jak najszybciej badań. Pewnie trzeba będzie zwiększyć dawkę. Ale czy jutro badanie krwi nie będzie za wcześnie

Juz po polowkowych wszystkie narzady zbudowane i dzialajace prawidlowo. Wiercipieta tak sie ulozyla ze nie mozna bylo od gory uwidocznic glowki. W jamie brzusznej uwidoczniono torbiel 1.5x1.6mm przeprasam za slownictwo ale hu.. wie co to moze byc albo dodatkowa nerka albo torbiel krezki albo wada drog zolciowych :( :( 31.10 kolejne badania zeby zobaczyc co sie z tym dzieje i czy wiadomo bedzie co to jest. moze byc tak ze do porodu nie bedzie zdjagnozowane. Pocieszajace jest to ze nie zagraza dziecku w tej chwili i ze nie uwidoczniono pecherzyka zolciowego z powodu ulozenia dziecka wiec moze sie okazac i oby tak bylo ze jest to wlasnie on

Juz po polowkowych wszystkie narzady zbudowane i dzialajace prawidlowo. Wiercipieta tak sie ulozyla ze nie mozna bylo od gory uwidocznic glowki. W jamie brzusznej uwidoczniono torbiel 1.5x1.6mm przeprasam za slownictwo ale hu.. wie co to moze byc albo dodatkowa nerka albo torbiel krezki albo wada drog zolciowych :( :( 31.10 kolejne badania zeby zobaczyc co sie z tym dzieje i czy wiadomo bedzie co to jest. moze byc tak ze do porodu nie bedzie zdjagnozowane. Pocieszajace jest to ze nie zagraza dziecku w tej chwili i ze nie uwidoczniono pecherzyka zolciowego z powodu ulozenia dziecka wiec moze sie okazac i oby tak bylo ze jest to wlasnie on
Mała rysa na szkle ale mam nadzieję, że już wkrótce wszystko się wyjaśni i będzie dobrze. [emoji8][emoji8][emoji8]

Na pewno będzie wszystko dobrze caly czas wam kibicuje tylko czasami po cichutku

Jeśli chodzi o koszt wizyt , to w Warszawie 300 zł w Łodzi 150 zł
Ja badania które mi zlecił doktor zaplacilam około 800 zł , czekałam na wszystkie około 3 tygodni , były by szybciej ale musiałam imk wynikać w od 18 do 22 DC a byłam u Niego na początku cyklu .
Badania jakie ja miałam zalecone to test imk, test CBA ( ocena cytokin th1 / th2 ) przeciw ciala Ana 1 Ana 2 oraz ASA miałam już tromboflilie wrodzona zrobiona a i jeszcze na świeżo zrobiłam homocysteine
Za wizyte w Lodzi placilam 200 teraz.

reklama
U mnie był w Myszka Miki.
Ale wiecie co Dziewcznyny jak mu na dzień dobry powiedziałam,że słyszałam ,ze jest cudotwórcą to mi powiedział ,że ktoś kłamie .zawiesiłam się aż.
Taki z dystansem trochę lekarz ,trochę się blokował,trochę mówił ale nie za wiele,tak jakby nie miał w moim przypadku do końca pomysłu.
No nic zobaczymy jak będę mieć wyniki.
W każdym bądź razie należę do elity Pasikonika :D
Bo do tego jest bardzo skromny a ze go pewnie zaskoczylas to sie zmieszal ;)

Do góry