reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Juz po polowkowych wszystkie narzady zbudowane i dzialajace prawidlowo. Wiercipieta tak sie ulozyla ze nie mozna bylo od gory uwidocznic glowki. W jamie brzusznej uwidoczniono torbiel 1.5x1.6mm przeprasam za slownictwo ale hu.. wie co to moze byc albo dodatkowa nerka albo torbiel krezki albo wada drog zolciowych :( :( 31.10 kolejne badania zeby zobaczyc co sie z tym dzieje i czy wiadomo bedzie co to jest. moze byc tak ze do porodu nie bedzie zdjagnozowane. Pocieszajace jest to ze nie zagraza dziecku w tej chwili i ze nie uwidoczniono pecherzyka zolciowego z powodu ulozenia dziecka wiec moze sie okazac i oby tak bylo ze jest to wlasnie on
Bedzie dobrze, a Oliwia tylko niepotrzebnie nastraszy rodziców [emoji110] [emoji8]

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Wyryczałam się już, odmalowałam szlochając przedpokój a teraz otwieram wino. A co!
Zdrowie wszystkich walczących siłaczek.
Dzięki za miłe słowa.
Jutro tel do kliniki i zbieram się do dalszej walki.
Żywcem mnie nie wezmą ;)
Kochana lampka wina dobry film relax i nastèpnym razem beta do nieba tego ci życzę z całego serca

Dziewczyny który polecacie protokół długi czy krótki Zaczynamy ostatnia stymulację od przyszłego cyklu na krótkim protokole
Ja byłam raz na głupim, raz na krótkim, ale przed krotkim podpytalam położna i ona powiedziała, że ostatnio cześciej robią krótki, bo przynosi lepsze efekty. Myśle, że to też zależy od kobiety. A z doświadczenia, który uważasz za lepszy?

reklama
Do góry