Margit2018
Fanka BB :)
Sonohsg u Ingi w krk 1350zł. Buziaczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Surykatko jedno jest pewne kiedyś się uda. Trzeba iść dalej.Dziewczyny, beta <2
@Blondasek85, mi też się nie udało. Będę podchodzić w następnym cyklu znów. Kiedyś się uda.
DziękujęSonohsg u Ingi w krk 1350zł. Buziaczki
Jeśli chodzi o koszt wizyt , to w Warszawie 300 zł w Łodzi 150 złDziewczyny proszę o pomoc ktoś pisał że ma do oddania wizytę do Paśnik chciałabym do niego jak najszybciej. Możecie mi podać info jaki jest koszt wizyty jaki mniej więcej koszt badań. Czy szybko się robi czy długo trzeba czekać na badania. Chciałabym wiedzieć bo w mojej klinice też jest immunolog i nie wiem do kogo jechac.
Kurde a ja wczoraj wieczorem wyslalam maila i do tej pory cisza i nie wiem jakie zalecenia na tem tramsfer a transfer niebawem[emoji21]duza szansa ze Ci szybko odpowie! Bylam dzisiaj w szoku, nie zdazylam wyslac a odpowiedz dostalam po niecalej minucie!! [emoji33] Chyba czekal na mojego maila [emoji23]
Dziewczyny trzymajcie sie. Tule mocno[emoji8]Dziewczyny, beta <2
@Blondasek85, mi też się nie udało. Będę podchodzić w następnym cyklu znów. Kiedyś się uda.
No ale 7 to dobry wynik. Beda z tego dzieciaczki. Nic sie nie bojPOMOCY kochane kobitki dzisiaj mam 8 d stymulki ogladalam jajka no i mam doła nie dośc ze tylko 7 w tym 3 po 13 i 14mm reszta to kurdupelki estradiol 211 to łapie mnie jakieś przeziebienie co moge podczas stymulki na przeziebienie ja to mam pecha
Wspaniale!!!Przy tych smutasach z dzisiaj cos pozytywnego[emoji173]️Beata dalej tyje , dzisiaj 14.711 hcg [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️25dpt ufff
DziekujeJeśli chodzi o koszt wizyt , to w Warszawie 300 zł w Łodzi 150 zł
Ja badania które mi zlecił doktor zaplacilam około 800 zł , czekałam na wszystkie około 3 tygodni , były by szybciej ale musiałam imk wynikać w od 18 do 22 DC a byłam u Niego na początku cyklu .
Badania jakie ja miałam zalecone to test imk, test CBA ( ocena cytokin th1 / th2 ) przeciw ciala Ana 1 Ana 2 oraz ASA miałam już tromboflilie wrodzona zrobiona a i jeszcze na świeżo zrobiłam homocysteine
Tylko 7???? Duzo bym dala za taki dobry wynik![emoji4]POMOCY kochane kobitki dzisiaj mam 8 d stymulki ogladalam jajka no i mam doła nie dośc ze tylko 7 w tym 3 po 13 i 14mm reszta to kurdupelki estradiol 211 to łapie mnie jakieś przeziebienie co moge podczas stymulki na przeziebienie ja to mam pecha
Nareszcie!!!!! Gratulavje!!!!![emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Przy tych smutasach z dzisiaj cos pozytywnego[emoji173]️Beata dalej tyje , dzisiaj 14.711 hcg [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️25dpt ufff