reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki, że pytasz. Pisałam wczoraj, więc pewnie umknął ci mój post.
Bąbelek ma już 7 cm, widoczna jest kość nosowa, przeziernosc karku jest w normie. Widziałam nawet paluszki i pani doktor włączyła nam obraz 3d. Na razie wygląda na dziewczynkę, ale to są przypuszczenia pani doktor, więc jeszcze nie kupujemy różowych ubranek ;)

Oo super[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ widzisz musialo mi gdzies umknac i sie zastanawiam czy wzystko w porzadku. To juz duzy bobas, ktory tydzien Ci wyliczyli? U mnie w poniedzialek byl dokladnie 12.

Kochanachyba kazdy po wejsciu do gabinetu walna zdziwko ze tu docent i 40 na karku. Hehe ja to myslalam ze wejde a tu bedzie siedzial zgarbiony staruszek a nie niewiele starszy ode mnie gosciu w koszulce z Mario [emoji16][emoji16][emoji16]. I z taka wiedza bylam w szoku niektorzy jak widzieki mon segregator A4 pelen wynikow tak ze sie nie zamykal to zalamywali rece i nie wiedzieli co z czym ugryzc a wujek Jarek przejrzal i po 15 minutach rozmowy zlecil co trzeba jeszcze zrobic i co ewentualnie proponuje w ramach leczenia. Mega czlowiek lekarz z tak wielka checia pomocy i empatia malo takich niestety

oj tak koszulka Mario byla super :) My z @gosia321 bylysmy w tym samym czasie !!! Klient mega :)

Oo super[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ widzisz musialo mi gdzies umknac i sie zastanawiam czy wzystko w porzadku. To juz duzy bobas, ktory tydzien Ci wyliczyli? U mnie w poniedzialek byl dokladnie 12.

No Bąbelek jest duży, 2 dni starszy niż wynika to z daty transferu, wyszło nam 13tydz i 2 dzień. Datę porodu mam na 08.04.2019. A ty na kiedy?

reklama
Do góry