Mamma!Mia!
Fanka BB :)
@Never give up a czy ty robiłaś dziś betę????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niunia i to jest w ogóle historia dnia...@Never give up a czy ty robiłaś dziś betę????
Dziewczyny kciuki zaciśnięte za piękne bety i cudne widoki@sssurykatka @Never give up bety do nieba
@Gosia321 zapiękne zdjęcia maluszka
Miłego dnia u mnie juz byla rano tęcza , teraz słońce w pełni
Dzięki, że pytasz. Pisałam wczoraj, więc pewnie umknął ci mój post.
Bąbelek ma już 7 cm, widoczna jest kość nosowa, przeziernosc karku jest w normie. Widziałam nawet paluszki i pani doktor włączyła nam obraz 3d. Na razie wygląda na dziewczynkę, ale to są przypuszczenia pani doktor, więc jeszcze nie kupujemy różowych ubranek
Kochanachyba kazdy po wejsciu do gabinetu walna zdziwko ze tu docent i 40 na karku. Hehe ja to myslalam ze wejde a tu bedzie siedzial zgarbiony staruszek a nie niewiele starszy ode mnie gosciu w koszulce z Mario [emoji16][emoji16][emoji16]. I z taka wiedza bylam w szoku niektorzy jak widzieki mon segregator A4 pelen wynikow tak ze sie nie zamykal to zalamywali rece i nie wiedzieli co z czym ugryzc a wujek Jarek przejrzal i po 15 minutach rozmowy zlecil co trzeba jeszcze zrobic i co ewentualnie proponuje w ramach leczenia. Mega czlowiek lekarz z tak wielka checia pomocy i empatia malo takich niestety
No to ładnie czyli jutro betujesz?Niunia i to jest w ogóle historia dnia...
Miałam iść po pracy jak ostatnio, dzwoniłam w południe aby się upewnić czy będą i co się k@$@! dowiedziałam????
Że Panie dzisiaj niepracuja po południu!!!! Wrrrrŕ
Oo super[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ widzisz musialo mi gdzies umknac i sie zastanawiam czy wzystko w porzadku. To juz duzy bobas, ktory tydzien Ci wyliczyli? U mnie w poniedzialek byl dokladnie 12.
Dziewczynki tak mi bardzo przykro. Wiem jak to boli ale w końcu musi wyjść!Dziewczyny, beta <2
@Blondasek85, mi też się nie udało. Będę podchodzić w następnym cyklu znów. Kiedyś się uda.