reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak a propos szczepien z krwi M. Czytalam gdzies ze pullowane sa skuteczniejsze niz od wlasnego M. Wiecie cos na ten temat?

Inna sprawa, pullowane to z krwi innych facetow. Troche mnie to przeraza, bo mozna sie przeciez czymkolwiek zarazic. Jak to wyglada, to sa faceci, ktorzy oddaja specjalnie pod to, przebadani, czy po prostu kto przyjdzie odda tego biora??

Też tak słyszałam ,że lepsze pullo.
Felia no ja myślę,że to przebadani faceci bez żartów ;)
Ale niech dziewczyny się wypowiedzą.

@Blondasek85, no tak, ja mam jeszcze mrożaki, więc to taniej wychodzi. Trzymam kciuki za Ciebie! Zregeneruj się i wracaj do walki. Ja muszę zadzwonić jutro do mojej doktorki i cisnąć ją na następny cykl. Zostały mi już mrożaki zapakowane po 2 na słomce więc może bliźniaków się doczekam :)

Życzę Ci tych bliźniaków w następnym cyklu :) W końcu dla każdej z nas przyjdzie ten właściwy czas :)

To dobrze, że poszłaś Kochana bo widzę, że ten lekarz ma niezwykła wiedzę. Nie podchodzi standardowo do nikogo i to jest ekstra! Może akurat to co Ci proponuję pomoże w transferze z sukcesem!

Dziękuje też że pytasz. Czuję się ok. Zmęczona i ciągle głodna. Poza tym mam ochotę na same nie zdrowe rzeczy. Chleb, ziemniaki, buly nic innego mi nie wchodzi :(
Czekam na wizytę w pon żeby potwierdzić, że nadal jestem w ciąży. Normalnie czuje się trochę jak wariatka!
Ciekawa jestem co u mnie zdecyduje bo całkiem inaczej podszedł niż do Dziewczyn.

Jesz za dwoje ;)
jak to niezdrowe?Ziemniaki niezdrowe ?;)
Rozumiem doskonale,można zbzikować ale oddychaj głęboko i nie będę pisać jedz co chcesz bo mnie Dziewczyny pogonią :p
Jedz z umiarem:D

Też tak słyszałam ,że lepsze pullo.
Felia no ja myślę,że to przebadani faceci bez żartów ;)
Ale niech dziewczyny się wypowiedzą.
Ja tam schize juz mam przed oczami jak o tym mysle haha. Nie dosc, ze boje sie kazdej najmniejszej infekcji, bakteri, chorobska, to na sama mysl o takich szczepieniach panike mam na twarzy pisana :)

Ja tam schize juz mam przed oczami jak o tym mysle haha. Nie dosc, ze boje sie kazdej najmniejszej infekcji, bakteri, chorobska, to na sama mysl o takich szczepieniach panike mam na twarzy pisana :)

Chyba lepiej nie myśleć w tym przypadku.
Mnie już nie pomogą szczepienia z M więc nie mam wyjścia.
A u Ciebie też nie wchodzi w grę z M czy po prostu chcesz mieć większe szanse?
Bo te pullo robią tylko w Łodzi,w Krakowie albo z M albo z innym.
Najgorsze ze te szczepienia to ruletka,moze się podnieśc ale moze tez spaść.

POMOCY kochane kobitki dzisiaj mam 8 d stymulki ogladalam jajka no i mam doła nie dośc ze tylko 7 w tym 3 po 13 i 14mm reszta to kurdupelki estradiol 211 to łapie mnie jakieś przeziebienie co moge podczas stymulki na przeziebienie ja to mam pecha :hmm:

U mnie był w Myszka Miki.
Ale wiecie co Dziewcznyny jak mu na dzień dobry powiedziałam,że słyszałam ,ze jest cudotwórcą to mi powiedział ,że ktoś kłamie .zawiesiłam się aż.
Taki z dystansem trochę lekarz ,trochę się blokował,trochę mówił ale nie za wiele,tak jakby nie miał w moim przypadku do końca pomysłu.
No nic zobaczymy jak będę mieć wyniki.
W każdym bądź razie należę do elity Pasikonika :D
Ciekawe czy Pasikonik wie, że jest Pasikonikiem i tyle się na forum dobrego o nim pisze :)

reklama
Do góry