Never give up
Fanka BB :)
Pewnie nie mam wyjścia... Ale od zmysłów odejdę do jutra! [emoji14]No to ładnie czyli jutro betujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie nie mam wyjścia... Ale od zmysłów odejdę do jutra! [emoji14]No to ładnie czyli jutro betujesz?
Jak było na wizycie kochana? Warto było pójść bo czytałam, że w pewnym momencie byłaś nie pewna? x
Tez niezle ale z drugiej strony co sie dziwic to tez pediatra. Kurcze ze ta Lodz tak daleke hehe gdyby nie to to nie jedna z nas by chodzila do niego z dzieciakamiU mnie miał koszulkę że smerfem
U mnie miał koszulkę że smerfem
Moj M byl zdziwiony, ze Pasnik taki mlody. Troche specyficzny stwierdzil ze jest, ale spodobalo sie mu, ze doktor zadawal mase pytan, przegladal wyniki dotychczasowe, wskazal mu trzy najbardziej mozliwe przeszkody immunologiczne i stwierdzil na pytanie M, czy cos da sie z tym zrobic, ze pewnie, na kazda z przyczyn sa odpowiednie mozliwosci terapii. Troche inne podejscie niz w klinice, gdzie po prostu probuje sie do skutku, czasem na tych samych lekach. O kariotypach powiedzial, ze procent ludzi ktorzy przychodza do niego i okazuje sie ze maja kariotypy nie tak jest bardzo znikomy, wiec raczej obstawialby za przyczyna immunologiczna, chyba ze wada zarodka.
Haha jak ja bylam to tez byla koszulka mario tak sobie pomyslalam, ze jakby sie udalo to mu w ramach podziekowania wysle jakies skarpetki z mario i inne gazdety bo juz slyszlaam wczesniej o tych koszulkach z mario [emoji23][emoji23]
Dziewczyny, beta <2
@Blondasek85, mi też się nie udało. Będę podchodzić w następnym cyklu znów. Kiedyś się uda.
To dobrze, że poszłaś Kochana bo widzę, że ten lekarz ma niezwykła wiedzę. Nie podchodzi standardowo do nikogo i to jest ekstra! Może akurat to co Ci proponuję pomoże w transferze z sukcesem!Dzięki Sol,że pytasz.Nie byłam pewna co do pojscia bez wszystkich badan ale byłam i zlecił kilka nowych.w sumie w moim przypadku powiedzial ze intralipyt nie bedzie mial sensu ani enkorton na które wrecz liczylam bo dziewczyny to biorą
Powiedzial ze wiecej powie jak zrobie iMK i PAI.
Proponuje doszczepienie pullowane i accofil.
na nk nie zwrócił uwagi ,jedynie w kir czegoś sie doszukał i w cytotoksyczności.
Jak się czujesz?