chlopkers
Fanka BB :)
Tylko Justin pamietaj, cynamon z duzym umiarem w ciazy [emoji4]Tak cynamon to podstawa i goździki jak dla mnie. Wczoraj robiłam z pigwy. Coś wspaniałego. [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko Justin pamietaj, cynamon z duzym umiarem w ciazy [emoji4]Tak cynamon to podstawa i goździki jak dla mnie. Wczoraj robiłam z pigwy. Coś wspaniałego. [emoji16]
Powodzenia. Trzymam kciuki mocno!Dziewczyny, albo jak któraś woli Kobiety czas skończyć te głupie dyskusje. Kochane powiedzcie, która jutro robi betę. Ja jutro idę na krew o 8 a o 9 lekarz i pierwsze usg, oczywiście jeżeli beta rośnie. Myślę że na usg jeszcze za wcześnie, ale tak prosił lekarz i do trzech tygodni po transferze jedna wizytę nam w cenie. Jutro 18 dpt.
Super mamy siatkarzy![emoji122][emoji122] [emoji16]Polska wygrała. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji323]
Zobaczymy jutro, boję się przed jutrzejszą beta, ale po ostatniej cb to już się mocno nie nastawiam i brać każdy wariant, ale oczywiście jednak liczę że beta rośnie. Cały czas jestem w ciągu dnia mega śpiąca i mam nadzieję że to dobrze wróży.U mnie w klinice sa zalecane dwa usg: w 25dpt (pecherzykowe) i w 35dpt (serduszkowe).
Ale przy obecnym podejsciu bylam rowniez na usg u swojego gina wczesniej, chyba okolice 18dpt i byl widoczny pecherzyk w jamie macicy. Natomiast w 25dpt juz uslyszelismy serduszko. Ale moze mial na to wplyw wysoki poziom bety, ktory towarzyszyl mi w tej ciazy od samego poczatku.
Wydaje mi sie, ze u Ciebie na obecnym etapie, jesli cos bedzie widac, to maks umiejscowienia pecherzyka. Ale moge sie mylic [emoji4]
Sama nie cisnelam na ten termin, tylko lekarz mi go wyznaczył. Najważniejsze że sprawdzę jutro betę i hormony.@Niezapominajka2018 może być za wcześnie nawet na pęcherzyk. Ja się pośpieszyłam i chyba byłam 18 dpt blastocyst i pęcherzyki były malusie, ale tak malusie, że nie wierzyłam do końca ginowi, że to pęcherzyki ciążowe. Lepiej poczekać do 25-28 dpt z usg.
Mocne kciuki Kochana [emoji110][emoji110][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] oby byl piekny przyrost i cudne widoki na usg [emoji173][emoji173][emoji173]Zobaczymy jutro, boję się przed jutrzejszą beta, ale po ostatniej cb to już się mocno nie nastawić i brać każdy wariant, ale oczywiście jednak liczę że beta rośnie. Cały czas jestem w ciągu dnia mega śpiąca i mam nadzieję że to dobrze wróży.