chlopkers
Fanka BB :)
Sorki, piszac to nie ogarnelam, ze moge Ci narobic smaka [emoji53]Weź też bym zjadła Nie dla mnie takie frykasy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sorki, piszac to nie ogarnelam, ze moge Ci narobic smaka [emoji53]Weź też bym zjadła Nie dla mnie takie frykasy.
U lekarza rodzinnego glukometr dostaniesz za darmoMotylku, Ty mnie kochana nie strasz nawet. Bo w tej ciazy, jak nigdy wczesniej mam doslownie napady na cos slodkiego i ciagnie mnie nawet do napojow gazowanych, ktorych nie pilam od lat [emoji44] a teraz za fante cytrynowa dalabym sie pokroic.. a taki glukometr to duzy wydatek?
Jagoda jest byłam z novum. Co chcesz wiedzieć?Dziewczyny, naprawdę nie ma tu nikogo z Novum?? Naprawdę bardzo mi zależy ....
Dziewczyny, naprawdę nie ma tu nikogo z Novum?? Naprawdę bardzo mi zależy ....
Dziewczyny, naprawdę nie ma tu nikogo z Novum?? Naprawdę bardzo mi zależy ....
Bez jaj, miałyśmy transfer w tym samym dniu w tej samej klinice? No to musi się udaćJa tez jestem w Novum,co Cię interesuje?
Nic nie szkodzi, mąż to dopiero się znęca. Skubany ciasta sobie kupuję a ja patrzę jak wcina. No nic ja tylko się modlę aby po ciąży to dziadostwo odpuściło.Sorki, piszac to nie ogarnelam, ze moge Ci narobic smaka [emoji53]
Ja już stoję w kolejce na pobranie krwiDziewczyny, albo jak któraś woli Kobiety czas skończyć te głupie dyskusje. Kochane powiedzcie, która jutro robi betę. Ja jutro idę na krew o 8 a o 9 lekarz i pierwsze usg, oczywiście jeżeli beta rośnie. Myślę że na usg jeszcze za wcześnie, ale tak prosił lekarz i do trzech tygodni po transferze jedna wizytę nam w cenie. Jutro 18 dpt.