reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurcze ja wlasnie tez sobie pozwalam na earl greya maks jednego dziennie. Plus maks jedna slaba kawa. A tu dziewczyny pisza ze czarnej w ogole nie mozna [emoji52]
Ja też piję jedną czarną ale słabą. Kończy mi się repertuar napojów. :( od jakiegoś czasu robię kompoty z niewielką ilością cukru ale i tak mam wrażenie, że to nie gasi mojego pragnienia. Tak więc w większości piję wodę, ostatnio z cytryną.

reklama
Nie życzę sobie abyś mówiła o moich uczuciach. Mów o sobie, a moje uczucia zostaw do mojej interpretacji.
Miałaś więcej do mnie nie pisać. Skąd ty wiesz jakie ja mam odczucia, uczucia. Życzyć sobie możesz co chcesz ją ci szczerze życzę jak najlepiej od samego początku znam twoja historie. Jeszcze raz powtarzam nie rozumiem twojego oburzenia bo chyba źle odczytałas mojego posta. Nie będę się więcej tłumaczyć skoro nie potrafisz zrozumieć prostej sprawy.

Tak wzięłam relanium 2 bo mi lekarz kazał. Rozmawiałam z nim prze temu. Nawet tego nie poloczulam. Nigdy jeszcze relanium nie brałam nawet po transferze a z tego co czytam to u niektore po 3 tab i to piatke dziennie. Nie jestem szydercza czasami słowo pisane brzmi inaczej jak mówione. Każdy inaczej reaguje na stres. Ja już chyba mam najgorsze za sobą. Bo wiem czuje i znam swój organizm. @Felia też wiedziała i też co nie które reagował w taki sam sposób. Życie to zweryfikowalo. Właśnie dostałam plamienia. Wiem co to znaczy. Szykować się na to już wcześniej. Dlatego proszę jeśli dalej macie mi rzucać kasliwymi uwagami typu że przez stres zabiłam swoje dziecko to lepiej a właściwie jak macie podbudowa swojego ego to ok... Już nic mnie nie ruszy
Ozis ale to Ty jestes kąśliwa wobec nas wszystkich a nie my wobec Ciebie..

Miałaś więcej do mnie nie pisać. Skąd ty wiesz jakie ja mam odczucia, uczucia. Życzyć sobie możesz co chcesz ją ci szczerze życzę jak najlepiej od samego początku znam twoja historie. Jeszcze raz powtarzam nie rozumiem twojego oburzenia bo chyba źle odczytałas mojego posta. Nie będę się więcej tłumaczyć skoro nie potrafisz zrozumieć prostej sprawy.
I w ogóle najlepiej nie czytaj tego bo się obie niepotrzebnie nakręcamy. Nie chcę TWOJEGO złego samopoczucia bo jesteś na dobrej drodze

Ja miałam rozjaśniacz ale w ogóle nie było czuc zapachu , kolor sie udał. Fryzjerce powiedziałam , że jestem w ciąży :)
Mamaginekolog wrzucala kiedys wpis, cos w stylu "piekna w ciazy" i z tego co pamietam informowala, ze mozna farbowac wlosy w ciazy [emoji4] zreszta teraz jest sporo farb bez amoniaku wiec w ogole bezpieczne [emoji4]

Może masz rację ale potrafię przyznać się do błędu. Takie zapatrzeni zawodowe. Nic mnie nie tłumaczy ale dla mnie to straszna tragedia. Już nie wiem jak mam się wytłumaczyć. Porostu nie będę... Pasuje
Prosze Cie, wrzuc na luz. Nikt nie chce zebys sie tlumaczyla. Przypomnij mi prosze, bo mozliwe ze mi te inf umknely. W 7dpt mialas pozytywna bete, tak? I robilas powtorke w 9dpt. Masz juz wynik?

reklama
Do góry