reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i stało się. Nie wiem po co się ludziłam. Dzisiaj kreska na teście dużo dużo bledsza ledwo widoczna. Nie mam już nawet po co bety robić. Jestem tak załamana że już chyba rezygnuje całkowicie. Idę się zastrzelic
Nie dobrze Ozis no ale to i tak nic nie wyjaśnia....
Musisz jutro zrobić betę i się wszystko będzie wiadomo.

Robiłaś z pierwszego moczu? Nie byłaś sikac nad ranem przed testem? Tak na lunatyka?

reklama
No i stało się. Nie wiem po co się ludziłam. Dzisiaj kreska na teście dużo dużo bledsza ledwo widoczna. Nie mam już nawet po co bety robić. Jestem tak załamana że już chyba rezygnuje całkowicie. Idę się zastrzelic
Masz niski poziom bety i dlatego testy nie są wiarygodne a raczej miarodajne. Poziom hormonu w moczu zależy od tego ile piłaś.

@Ozis kochana nie myśl tak pamiętaj że testy nie są 100% najlepsze dla ciebie to beta bądz dobrej myśli i wierz w to że kropek się rozwija trzymam łapki za Was

Ten z w sówka do włosów pierwszego moczu o 6 rano dzisiaj 9 dpt powinna być wyrazniejsza. W nocy nie pilam

Załączniki

• IMG_20180930_101149.jpg
    IMG_20180930_101149.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 122
Ja bym chciała cc, ale tez myśle ze może mi się zmienić myślenie z czasem, bo temat mam jeszcze nie zgłębiony.
Ja pomimo że rodziłam sn to teraz CC. Niestety nie mogę za bardzo wybrać szpitala, muszę rodzić w molochu i dlatego wolę CC niż ryzykować sn. Poprzednio rodziłam w malutkim szpitalu, miałam zzo, opieka super.

@Kurcia witaj jak tam u ciebie wystartowałaś już ? Ja od 27 czwartek lece na puregon200 ,gonapeptyl1,mensinorm75 i witaminki jutro pierwsze podglądanie jajcoszków ,aż się boję .

witam wszystkie kobietki życzę miłej spokojnej niedzieli ;-) i małe pytanie do Was 26 w środę dostałam @ a 27 lekarz wystartował mnie napiszcie proszę od kiedy teraz liczy się dc dzięki ;-)

Cieszę się, że się lepiej czujesz i że masz takie plany randkowe z M.
Wiem jak to jest. My na randce nie byliśmy od jakiś 4 lat. Ale Wam zazdroszcze takiego dziadka co synka weźmie.

Bedziesz miała też trochę spokoju dodatkowo i możliwość skupienia się tylko na sobie. Życzę, żeby @ przyszła sama po immunopresji i żeby sobie już mogła transfer planować.

Dziekuje ale ze sama @ przyjdzie to raczej watpie, mysle ze musze wywolac bo jak tak to bede miesiac w plecy, a chcialabym zrobic transfer na koniec pazdziernika, ewentualnie poczatek listopada! Dzisiaj jest dzien 16, no zobaczymy jak to wyjdzie. Chce sie przejsc do gina aby zobaczyc jak cykl wyglada na usg.

Ten z w sówka do włosów pierwszego moczu o 6 rano dzisiaj 9 dpt powinna być wyrazniejsza. W nocy nie pilam
Kochana nie martw się jutro rano leć zrobić bete i jak będzie przyrastałą to znaczy że kropek się zadomowił pamiętaj że testy zakłamują więc skończ się martwić bo kropek wszystko czuje stres jest jak najmniej potrzebny trzymam łapki będzie wszystko dobrze zobaczysz

reklama
Do góry