reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mój mąż był przy porodzie i dobrze zobaczył choć cząstkę tego przez co trzeba przejść. Myślę też że jest to moment w którym nawiązuje kontakt z dzieckiem, po porodzie zostawili nas samych we trójkę na dwie godziny. Spokój, cisza i przyglądanie się maleństwu to są ważne chwile. Ja polecam.
Jak nie uczestniczy w samym porodzie to pozniej tez wchodzi na te 2 h zeby z dzieckiem byc. Ta decyzje musi podjac facet czy chcd czy nie chce nie ma co na sile go zmuszac

reklama
Ja póki co nie wyobrażam sobie męża przy porodzie, zreszta on sam ma problem żeby oddać krew bo mdleje [emoji14] nie był tez w stanie patrzyć jak sobie robie zastrzyki ani zrobić mi zastrzyku w dupke wiec myśle ze jak nic zamiast zajmować się mną musieliby jego cucic ;)
Dokladnie u mnie byloby to samo zjazd po 2 min ;)
Choc przy 4 stymulacjach to on byl pielegniarka od rozrabiania i robienia zastrzykow ;)
Tylko w dupsko mu nie dalam robic wolalam pielegniarke ;)

Yhy dla mnie to juz codziennosc nawet juz bolu nie czuje :)
Ide w pazdzierniku do hematologa zeby podpytac czy nie musze odstawiac wczesniej skoro bedzie cc

no ta heparyna to jest cos co mnie nadal meczy, mi Pasnik nie przepisal choc mowi ze jak lekarz bedzie chcial to max do 6/8 tygodnia. A Ty na podstawie czego dostalas heparyne do konca ciazy?
Bede o tym rozmawiac w Invicta jak polece na sprawdzenie endo.

Ja krwi przy porodzie nie widziałam. Zawsze można męża wyprosić jak już łożysko bedzisz rodziła. Dziewczyny poród naturalny trwa i trwa, warto kogoś mieć obok siebie.

Tak tak na ten poczatkowy etap napewno moj by pewnie spietral.jakby sie zaczelo. No ale przekonac sie nie przekonam bo bedzie cc

No i stało się. Nie wiem po co się ludziłam. Dzisiaj kreska na teście dużo dużo bledsza ledwo widoczna. Nie mam już nawet po co bety robić. Jestem tak załamana że już chyba rezygnuje całkowicie. Idę się zastrzelic
A test jest tej samej firmy? Moze wiecej wypilas. Ja pamietam jak po 25 dniach po transferze zrobilam test bo zostal to co ma sie marnowac beta powyzej 6tys a kreska blada duzo bledsza niz w poprzednich testach

Dziękuję kochana. Wczoraj już poszłam spać bez plamien dziś obudziłam się i jeszcze trochę jest ale nic nie nie boli więc tłumacze sobie, że to jakiś krwiaczek się oczyszcza cały czas.
Właśnie tak napewno jest ❤️❤️❤️ Oby tylko już więcej nic Cię nie potrzebnie nie pokoilo przed wizytą ✊✊✊❤️❤️❤️

@Kurcia witaj jak tam u ciebie wystartowałaś już ? Ja od 27 czwartek lece na puregon200 ,gonapeptyl1,mensinorm75 i witaminki jutro pierwsze podglądanie jajcoszków ,aż się boję .

witam wszystkie kobietki życzę miłej spokojnej niedzieli ;-) i małe pytanie do Was 26 w środę dostałam @ a 27 lekarz wystartował mnie napiszcie proszę od kiedy teraz liczy się dc dzięki ;-)
Dni cyklu liczysz normalnie od 1 dnia okresu. Trzymam kciuki za piekna hodowle

Dziękuję ;-) ale zaczynam się martwić bo wy wszyskie kobitki bierzecie leki p/zakrzepowe a mi lekarz nic takiego nie przepisał jutro bede z nim rozmawiała ;( @gosia321 a ty od którego d cyklu zaczęłaś brać leki pz

Dziękuję ;-) ale zaczynam się martwić bo wy wszyskie kobitki bierzecie leki p/zakrzepowe a mi lekarz nic takiego nie przepisał jutro bede z nim rozmawiała ;( @gosia321 a ty od którego d cyklu zaczęłaś brać leki pz
@Beata 4 - np. mi lekarz włączył heparyne po pobraniu jajków , a przy 2 podejsciu - wcale miało nie być heparyny. ✊✊✊✊ za jajka

reklama
Jak nie uczestniczy w samym porodzie to pozniej tez wchodzi na te 2 h zeby z dzieckiem byc. Ta decyzje musi podjac facet czy chcd czy nie chce nie ma co na sile go zmuszac
No zmuszać nie musiałam ale byłoby mi strasznie przykro gdyby ojciec dziecka z powodu " strachu" zostawił mnie samą na kilka czy kilkanaście godzin.

Do góry