reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...
We wtorek wizyta i chyba start stymulacji. Pokontrolowalam tsh i inne. Wszystko w normie. Homocysteina kolo 9, wiec nie super ale obleci.
Bylam u psycholog, ale pol wizyty trwalo jej opowiadanie ze moja klinika nie jest dobra i powinno sie isc tylko do Novum...takze nie bylo jakos super.
A to dziwne, bo myslalam ze ta psycholog skupi sie na rozmowie na temat Twojego samopoczucia, uczuc, przemyslen itd, na Twoim wnetrzu, a nie na wspolnym planowaniu szczegolow Twojego leczenia. Pamietam, ze jak ja mialam terapie, to moja terapeutka nawet unikala odpowiedzi, gdy ja pytalam o rade i powtarzala, ze ona nie moze wystawiac swoich prywatnych opinii ani dawac mi rekomendacji..

Jestem już po wizycie i raczej nic ona nie wniosła nowego. Dr nie miał pomysłu na mnie. Na zalecenia wujka spojrzał sceptycznie w sumie zgodził się na wszystko jedynie accofil chce w zastrzykach podskórnie by nie zaburzyć endometrium. Gdybym nie wspomniała o histero to tematu by w ogóle nie poruszył. Mam recepty na czeski agolutin i utrogesten więc muszę się uśmiechnąć do naszej pośredniczki w załatwianiu leków :D:D:D
Szczerze nie wiem nic i nie wiem co robić:confused:. Jeżeli wyniki histero będą ok i wyleczę infekcję ruszam po ostatniego kropka.

@annemarie znowu prośba do specjalistki czy accofil podskórnie w zastrzykach działa tak samo jak dowciapnie? Lekarz mówił coś o trzech dawakach w dniu transferu a potem za 3 dni powtórka.

Jestem już po wizycie i raczej nic ona nie wniosła nowego. Dr nie miał pomysłu na mnie. Na zalecenia wujka spojrzał sceptycznie w sumie zgodził się na wszystko jedynie accofil chce w zastrzykach podskórnie by nie zaburzyć endometrium. Gdybym nie wspomniała o histero to tematu by w ogóle nie poruszył. Mam recepty na czeski agolutin i utrogesten więc muszę się uśmiechnąć do naszej pośredniczki w załatwianiu leków :D:D:D
Szczerze nie wiem nic i nie wiem co robić:confused:. Jeżeli wyniki histero będą ok i wyleczę infekcję ruszam po ostatniego kropka.
To faktycznie... malo ciekawie:(

reklama
@annemarie znowu prośba do specjalistki czy accofil podskórnie w zastrzykach działa tak samo jak dowciapnie? Lekarz mówił coś o trzech dawakach w dniu transferu a potem za 3 dni powtórka.
Accofil podskory dziala na Kiry , NK . Ogolnie immunopressyjnie, czy na skurcze macicy ? Tego nie wiem. Ja zaczynam w dniu transferu 1zastrzyk i tak przez 5 dni , potem 3 tyg co 3 dni potem co 4 itp.Jak nie jestes pewna to mozesz sobie to samo dzialanie zapewnic 5 mg relanium.Agolutin jest domiesniowy , wiec w pupasa robisz.

Do góry