reklama
edloteh
Fanka BB :)
Pięknie [emoji173]️ za ładne widoki [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️No właśnie dżoasia jestem wierną czytelniczką moj wynik hcg 13 935,80 szok a usg dopiero w piątek i jak tu wytrzymać
Szczescie1986
Na antoniukuCzy ktoś zna jakiegoś fajnego ginekologa w Białymstoku który bez problemu wypisuje skierowania na NFZ na histeroskopię, hormony i przygotowuje do in vitro?
malgorzata pytko (antoniuk 11) może u niej spróbuj bardzo fajna i równa babka i taka konkretnaCzy ktoś zna jakiegoś fajnego ginekologa w Białymstoku który bez problemu wypisuje skierowania na NFZ na histeroskopię, hormony i przygotowuje do in vitro?
Zadzwoń do niej nic ciebie to nie kosztuje
Tylko ona ma gabinet prywatny i skierowanie będzie też na płatne badaniaNa antoniuku
malgorzata pytko (antoniuk 11) może u niej spróbuj bardzo fajna i równa babka i taka konkretna
Zadzwoń do niej nic ciebie to nie kosztuje
Szczescie1986
Dr biedrycki na storczykowej ,dr radziszewska na Żeromskiego ,dr Jolanta swiatecka podlesna 17, spróbuj najpierw do tej ostatniejTylko ona ma gabinet prywatny i skierowanie będzie też na płatne badania
Szczescie1986
Wyślę ci mój paragon tak żebyś miala mniej więcej orientacje w cenieJa robiłam wszystko u niego oczywiście przyjechałam tez ze swoim całym asortymentem dokumentów
Potem przyszyły wyniki badan i z nim miałam umówiona rozmowę telefoniczna gdyż nie mogę tak sobie pozwolić na wyjazdy
Koszt rozmowy to koszt wizyty
On powiedział co jest nie tak i potem przesłał mi zlecenia
Załączniki
Cześć dziewczyny.byłam tu na forum ponad rok temu (moje szczęście ma już rok[emoji7] ) i chciałabym znów spróbować z drugim.
Mam dwa mrozaczki.
Czy możecie mi powiedzieć jak wygląda procedura z mrozaczkiem? Czy można karmić piersią i podejść do ivf?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Trzymam za Was kciuki[emoji8]
Mam dwa mrozaczki.
Czy możecie mi powiedzieć jak wygląda procedura z mrozaczkiem? Czy można karmić piersią i podejść do ivf?
Jeśli chodzi o kp to na 99% trzeba odstawićCześć dziewczyny.byłam tu na forum ponad rok temu (moje szczęście ma już rok[emoji7] ) i chciałabym znów spróbować z drugim.
Mam dwa mrozaczki.
Margit2018
Lama ja w krakowie poszłam na nfz do pierwszego lepszego na ul. Gala zrobiłam smutne oczy i dał mi od ręki na histeroskopie i hormony. Tyllko ty jak bedziesz miała skierowanie to jedź do Dońca do szpitala. Zabieg trwa do 30 minut i od razu do domu, facet ma doświadczenie w niepłodności a to ważne. Sprobuj sobie ustalić termin w szpitalu bo dziewczyny na foeum nasz bocian piszą że czas oczekiwania około 2 miesiące. Dobrze że działasz to już 50 procent sukcesu.Tylko ona ma gabinet prywatny i skierowanie będzie też na płatne badania
reklama
Sol
WitajCześć dziewczyny.byłam tu na forum ponad rok temu (moje szczęście ma już rok[emoji7] ) i chciałabym znów spróbować z drugim.
Mam dwa mrozaczki.
Podobno leki około transferowe mogą się przedstawac z pokarmem matki więc słyszałam, że trzeba odstawić karmienie ale najlepiej skonsultuj z lekarzem jeszcze.
Procedura crio jest teoretycznie łatwa. Idziesz do lekarza on sprawdza czy wszystko jest ok. Jeśli na sztucznym cyklu podejście to zaczynasz ok 2dc brać estrofem i potem wizyta ok 10-12dc i zależy od grubości endometrium masz już wyznaczony transfer lub kolejna wizytę przed.
Może być też na naturalnym, na Twojej owulacji. Wtedy podgląd się kiedy pęcherzyk pęka i od tego momentu odlicza sie wiek zarodka i robi transfer.
Powodzenia kochana.
Podziel się: