reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Już raczej za późno bo kazałam zamrozić oba na jednej słomceAsia super jak sie wszystkie rowno dziela, to juz bardzo dobry znak . Zapytaj czy bi ci nie podali rozmrozonej 3 i swiezej blaski , moze akurat to bedzie dobre wyjscie?
No i na świeżaka nie ma szans bo transferu niet
[emoji20] [emoji21] [emoji22] [emoji24]9dpt beta 0.8
Progesteron 32
Koniec zludzen i nadzieje
Kochana ja miałam łyżeczkowanie macicy , że względu na polipowatosc endometrium.
Ten zabieg trwa około 15 mimut i w ten sam dzień byłam już w domu .
Unikalam dużej ilości schodów i wysiłku .
Bolało bardziej niz po histeroskopi ,ale za to było zdecydowanie mniejsze i krotsze krawienie .
A po takim lyzeczkowaniu nie trudniej jest zajsc w ciaze?
lafantynka
No to super! Gratulacje
@lama70 bardzo mi przykro ale nie wolno się poddawać lekka przerwa zmiana lekarza i do przodu życzę cierpliwości i wytrwałości trzymam kciuki za kolejny raz pozdrawiam cię kochana9dpt beta 0.8
Progesteron 32
motylek24
Felia no bywają komplikacje ale nie myśl o tym. Ja miałam łyżeczkowanie po poronieniu i po porodzie. nie przeszkodziło to w implantacji. Jeśli coś tam zostało to muszą to usunąć, chyba że zapytasz lekarza o następny cykl, może samo się wydali.A po takim lyzeczkowaniu nie trudniej jest zajsc w ciaze?
Margit2018
Lama bardzo mi przykro ale jak widzisz na forum udaje się tym co idą dalej. Zamknij ten transfer i ustal sobie w głowie kolejne kroki. I trzymaj się że masz dojść do celu i dopiero wtedy zapłaczesz ale już ze szczęścia. Siły ci życzę i uszy do gory jesteś młodziutka i będziesz mamą tylko widocznie jeszcze trzeba się poczołgać.9dpt beta 0.8
Progesteron 32
sssurykatka
Przykro mi. Nie powino tak być9dpt beta 0.8
Progesteron 32
reklama
Nie mam pojęcia ja zaraz po łyżeczkowaniu w tym samym cyklu miałam transfer , nie udał się .A po takim lyzeczkowaniu nie trudniej jest zajsc w ciaze?
Czy to przez to ciężko mi powiedzieć .
Podziel się: