reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane, tak z ciekawosci wiecie moze ile w Ciechocinku kosztuje wizyta z tym ich usg 3d czy 4d? Widzialam, ze tam jakies cuda usg maja. Jesli na przyszlotygodniowym usg bedzie wsystsko ok, to Chyba wybiore sie do Polski poczatkiem listopada bo musze odebrac paszport i planuje ogarnac wiyte za jednym zamachem zeby tu u siebie nie musiec juz isc.

reklama
Hej dziewczyny, pomóżcie-doradzcie . Jesteśmy po trzech podejsciach do inseminacji I trzech podejsciach Crio. Miałam laparoskopie I histeroskopie w tamtym tygodniu. Usunęli mi jakąś torbiel która była brana podczas usg za wodniaka. Pękła też po prawej stronie jakąś inną torbielka. Została Endometrioza;( jak myślicie co dalej.... Jutro mamy wizytę. Może coś podpowiecie.... jakieś dodatkowe badania...? Macie co niektóre lepsze doswiadczenie

Hej dziewczynki chwilowo zamilkłam i siedziałam w krzakach bo musiałam trochę się uspokoić i popłakać, przemyśleć co dalej. Wszystkim gratuluję cudownych wieści a za oczekujące trzymam mocno kciuki ✊✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mam nowe zalecenia od wujka Jarka. Intralipid zostaje heparyna zwiększona do dawki 0,6 przed południem, wieczorem accard, i dostałam 5 dni przed transferem accofil 48. Mam teraz pytanie do mądrych głów na co działa i czy komuś się dzięki temu udało? Zapytałam jeszcze o steryd bo poprzednim razem miałam a teraz nie, ale czekam na odpowiedź.

Hej dziewczynki chwilowo zamilkłam i siedziałam w krzakach bo musiałam trochę się uspokoić i popłakać, przemyśleć co dalej. Wszystkim gratuluję cudownych wieści a za oczekujące trzymam mocno kciuki ✊✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Mam nowe zalecenia od wujka Jarka. Intralipid zostaje heparyna zwiększona do dawki 0,6 przed południem, wieczorem accard, i dostałam 5 dni przed transferem accofil 48. Mam teraz pytanie do mądrych głów na co działa i czy komuś się dzięki temu udało? Zapytałam jeszcze o steryd bo poprzednim razem miałam a teraz nie, ale czekam na odpowiedź.
accofil wg mnie potrafi zdziałać cuda zwłaszcza przy braku implantacji :) 0,48 to chyba największa dawka jaka jest. Masz domacicznie? To widzę, że obie go dzisiaj męczymy :D

A co mialas wcześniej od wujka?

Czy ktoś zna jakiegoś fajnego ginekologa w Białymstoku który bez problemu wypisuje skierowania na NFZ na histeroskopię, hormony i przygotowuje do in vitro?
Lama a czemu tak sie trzymasz tego Bialegostoku moze warto zmienic klinike na inne miasto. Na nfz to nikt nigdzie nie przygotowuje do ivf. A na histero skierowanie powinien wystawic kazdy lekarz

accofil wg mnie potrafi zdziałać cuda zwłaszcza przy braku implantacji :) 0,48 to chyba największa dawka jaka jest. Masz domacicznie? To widzę, że obie go dzisiaj męczymy :D
Tak mam domaciczny. Mam z lekarzem czy akceptuje te zalecenia dać mu znać o decyzji daje receptę i zaczynam myśleć kiedy zabrać ostatniego kropka. Za tydzień mam histero ciekawe co tam wyjdzie.

reklama
Do góry