reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Ja tak ekspresem. Mam do oddania wizytę u Paśnika w Łodzi na jutro, 27.09. na godz. 15:00. Jeśli coś, to piszcie na priv. Kto pierwszy ten lepszy. Będę odwoływać dzisiaj wieczorkiem lub ewentualnie jutro rano. Jak się ogarnę z 1000 spraw, to włączę się znowu w forumowe sprawy Ściskam i pozdrawiam wszystkie!

Cześć dziewczynki muszę wam to napisać.Otóż 18 lat po ślubie ujrzałam bardzo pozytywny test ciążowy,po tylu latach w czasie kiedy już na nic nie liczyłam .Mialam trzy stymulacje do In vitro niestety nie udane a po odpuszczeniu takie cuda.Muszę jeszcze udać sie do lekarza i wszystko wybadać.Jestem obecnie w trudnej sytuacji bo po discectomi L5-S1 styczen i wypadek samochodowy w czerwcu w wyniku czego pęknięte dwa kręgi, mostek i dopiero co zdjelam gorset.Jestem na świadczeniu rehabilitacyjnym i umowa o pracę mi wygasla i nie wiem jak to wszystko ogarę.Jak mi sie uda z wizytą to dam znać co i jak czy czasem nie pozamaciczna a przy moim pechu ostatnio to może być różnie.
Wow ale niespodzianka trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze

Witajcie kobitki ja z takim pytankiem odnośnie higieny prania ciuchów i paznokci przed punkcją co stosowałyście @dżoasia super że twoje beybiki sie mnożą @Kurcia jak tam u ciebie ja jutro jade na wizyte i mam 1wsze wyniki aż się boję co powie lekarz na torbiele :hmm: mam nadzieje że nie urosły pozdrawiam was wszystkie kobitki życzę miłego pełnego szczęścia dzionka ;)
Powiem tak 3 procedury przestrzegalam zeby myc sie bezzapachowymi zelami pod prysznic nie uzywac dezodorantow perfum.
4 procedura na totalnym luzie z podejsciem co ma byc to bedzie zel taki jaki zawsze lubie zapachowy na maxa, normalnie dezodorant zrezygnowalam tylko z perfum

reklama
Do góry