Ja byłam wczoraj u mojej endokrynolog-ginekolog spoza kliniki, żeby spojrzała na badania, potwierdziła czy utrzymać dawkę euthyroxu. Ona też trochę ogarnia IVF i immunologię więc zawsze z nią pogadam i coś mądrze doradzi. W każdym razie zrobiła mi usg, bo mówi, że skoro jestem na wyciszeniu to sprawdzi czy wszystko ok. No i powiedziała, że "jajniki śpią" także jest ok.Witajcie kobitki ja z takim pytankiem odnośnie higieny prania ciuchów i paznokci przed punkcją co stosowałyście @dżoasia super że twoje beybiki sie mnożą @Kurcia jak tam u ciebie ja jutro jade na wizyte i mam 1wsze wyniki aż się boję co powie lekarz na torbiele mam nadzieje że nie urosły pozdrawiam was wszystkie kobitki życzę miłego pełnego szczęścia dzionka
reklama
adansonia
Fanka BB :)
Czerwińska rządzi cieszę się tym razem uzyskała super wynik teraz będzie z górki;*Tina, mozna tez.u niego na miejscu w apc.
Mi na drugiej wizycie z omowieniem wynikow dal emaila i jak cos pilnie potrzebuje to do niego pisze a on zawsze odpisuje albo oddzwania
@sssurykatka toz to prawdziwe przestepstwo hihi, odpocznij sobie, dzis dzien ksiezniczki!!
Dzwonili wlasnie z laby. Wszystkie siesie ladnie podzielily na 4, klasa A. Uuuuuffff 2jutro beda mrozic, reszte trzymaja do blastek. Oby do soboty!
dżoasia
Ja "sraczkowałam" tylko przez pierwszą punkcją - ubrania wyprane w białym jeleniu bezzapachowym, kąpałam się w bezzapachowych płynach itp, a teraz na luzie podeszłam, jedyne co to tylko nie użyłam perfum, makijaż miałam normalnie, paznokci nie miałam pomalowanych bo na co dzień do pracy muszę mieć czyste (w sensie niemalowane) i obcięte, więc nawet nie było czego malowac ;P Ale do znieczulenia lepiej nie malować/nie robić hybryd itp.Witajcie kobitki ja z takim pytankiem odnośnie higieny prania ciuchów i paznokci przed punkcją co stosowałyście @dżoasia super że twoje beybiki sie mnożą @Kurcia jak tam u ciebie ja jutro jade na wizyte i mam 1wsze wyniki aż się boję co powie lekarz na torbiele mam nadzieje że nie urosły pozdrawiam was wszystkie kobitki życzę miłego pełnego szczęścia dzionka
Never give up
Jeszcze raz muszę tutaj Asiu napisać bo uważam że na to mega zasługujesz!!!! :*:*:*Tina, mozna tez.u niego na miejscu w apc.
Mi na drugiej wizycie z omowieniem wynikow dal emaila i jak cos pilnie potrzebuje to do niego pisze a on zawsze odpisuje albo oddzwania
@sssurykatka toz to prawdziwe przestepstwo hihi, odpocznij sobie, dzis dzien ksiezniczki!!
Dzwonili wlasnie z laby. Wszystkie siesie ladnie podzielily na 4, klasa A. Uuuuuffff 2jutro beda mrozic, reszte trzymaja do blastek. Oby do soboty!
Niech się wszystkie 6 dzielą a z nich niech będą piękne dzidzie - bliźniaki cudowne, najukochansze !!! :* [emoji173][emoji173]
To jest Twój czas [emoji173][emoji173][emoji173][emoji256][emoji256][emoji256]
dżoasia
Z podziękowaniami jeszcze się wstrzymam Ale zaczynam wierzyć, że ma mocCzerwińska rządzi cieszę się tym razem uzyskała super wynik teraz będzie z górki;*
sssurykatka
@Felia ja miałam podobnie. Na podstawie usg kilka lat temu ktoś wysunął.podejrzenie pcos no i testosteron był podwyższony. Co jakiś czas ktoś przywolywał ten temat, ale nigdy nie spełniłam wszystkich kryteriów. W końcu madry endokrynolog mi powiedział, że medycyna opiera się na wytycznych- jak ich nie spełniam, nie ma diagnozy. I tego się trzymam.
dżoasia
Dziewczynki, ja jeszcze to traktuję z mega dystansem. Niczym się nie cieszę, po prostu z ulga odhaczam kolejny maleńki etap. Czas pokaże...Jeszcze raz muszę tutaj Asiu napisać bo uważam że na to mega zasługujesz!!!! :*:*:*
Niech się wszystkie 6 dzielą a z nich niech będą piękne dzidzie - bliźniaki cudowne, najukochansze !!! :* [emoji173][emoji173]
To jest Twój czas [emoji173][emoji173][emoji173][emoji256][emoji256][emoji256]
Ten endokrynolog teraz tez mi tak sugerowal, aby tak do tego podchodzic. Mimo to kontrola hormonow, aby temat wrazie czego odhaczyc lub poglebic.@Felia ja miałam podobnie. Na podstawie usg kilka lat temu ktoś wysunął.podejrzenie pcos no i testosteron był podwyższony. Co jakiś czas ktoś przywolywał ten temat, ale nigdy nie spełniłam wszystkich kryteriów. W końcu madry endokrynolog mi powiedział, że medycyna opiera się na wytycznych- jak ich nie spełniam, nie ma diagnozy. I tego się trzymam.
Wszystkie te diagnozy potrafia czlowieka z rownowagi psychicznej wyprowadzic.
Ostatnia edycja:
reklama
Dokładnie, tak naprawdę z ulgą można odetchnąć po skończonym pierwszym trymestrze. Ja odetchnęłam dopiero po powrocie do domu ze szpitalaDziewczynki, ja jeszcze to traktuję z mega dystansem. Niczym się nie cieszę, po prostu z ulga odhaczam kolejny maleńki etap. Czas pokaże...
Podziel się: