reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, wróciłam z wizyty i całe szczęście hiperka mija. Już mam coraz mniej płynów. Mogę spać normalnie, czyli na płasko, a nie jak do tej pory na siedząco.
Na usg nie widać jeszcze nic., prócz powiększonego endometrium, które o niczym nie świadczy.
Trochę mnie to martwi, bo objawów również żadnych brak.
Zaczynam odliczać dni do bety - środa, czwartek piątek sobota, niedziela,!! poniedziałek!!. Dla mnie to cała wieczność.
Zaczynam mieć złe przeczucie...

reklama
Ja dziewczynki natomiast zapisałam się na zabieg usunięcia żylaków na 25.11 oj ja głupia, chyba nie wiem co robię. Pytałam lekarza czy nie przesunąć po ciąży, ale stwierdził że wtedy będzie jeszcze gorzej.
No i jeszcze smutna wiadomość, zmarł mój lekarz który mnie operował (laparoscopia w lutym)
unhappy.gif

Dziewczyny, wróciłam z wizyty i całe szczęście hiperka mija. Już mam coraz mniej płynów. Mogę spać normalnie, czyli na płasko, a nie jak do tej pory na siedząco.
Na usg nie widać jeszcze nic., prócz powiększonego endometrium, które o niczym nie świadczy.
Trochę mnie to martwi, bo objawów również żadnych brak.
Zaczynam odliczać dni do bety - środa, czwartek piątek sobota, niedziela,!! poniedziałek!!. Dla mnie to cała wieczność.
Zaczynam mieć złe przeczucie...
Na usg nic nie wypatrzą. Nic się nie martw. Razem z Tobą czekamy do poniedziałku. Jakich rozmiarów było twoje endo??

lawendowy no to super ze hiperka idzie sobie w diabły:-D. ale za to czarnowidztwo to zaraz klapsiora dostaniesz:wściekła/y:. jakby tu Molla była to dopiero byś usłyszała:-p.
no właśnie gdzie ta molla???? miałaś od niej jakieś wieści co z nią??

Sony, wiem, że na usg nic jeszcze nie widać. W innym przypadku nie trzeba byłoby robić bety:-D
Niestety nie wypytałam dokładnie o rozmiar endometrium. Wiem tylko tyle, że powiększone.

Hola, niestety nie mam pojęcia co się dzieje z Mollą. Zaczynam się denerwować, bo nigdy na tak długo nas nie opuszczała.
Nie mam żadnych na nią namiarów, bo była w trakcie zakładania fb, tylko ją zablokowało na 14 dni.
Miejmy nadzieję, że jest jakie racjonalne wytłumaczenie jej nieobecności.

Jeszcze trochę i po hiperce nie będzie nawet śladu. No chyba, że w postaci II kresek:-D
Wyszłam od lekarza ze złym przeczuciem i zobaczyłam to.
Od razu pomyślałam sobie, że na samym końcu tęczy są moje Maleństwa:-D

2012-11-06 14.58.09.jpg

Śliczna tęcza. To szczęśliwy znak. Lawendowy za złe myślenie to dostaniesz takiego kopa, że...!! Masz myśleć dobrze i będzie dobrze.

No właśnie nie wiem co z Mollą. Zaczynam się martwić.

Czy ktoś jeszcze chce mnie dodać do znajomych do fb? Jak coś linki na pw.

reklama
Do góry