reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

sony a ile trwa rekonwalescencja po operacji żylaków? nie będzie ci to kolidowało z inv?
A ja się nawet nie zapytałam:( ale ja planuję punkcję tak na przełomie styczeń/luty 2013 r. więc sie chyba wykuruje. Dwa dni po zabiegu to ja chcę do pracy iść, zresztą ja silna baba jestem. Po histeroskopii zaraz samochodem sama wracałam do domu, a i po laparoskopii wszystko zaraz robiłam:)) Już nie mówiąc o SonoHSG to był pikuś.
Lawendowy tęcza Ci szczęście przyniesie!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Sony podziwiam, ja po histero bardzo krawiłam, nie zapomne tego uczucia po wstaniu pierwszy raz z łóżka, wydaje mi się,że w szpitalu powinni o tym uprzedzić, no ale tak mi się tylko wydaje...

dziewczyny ja nie wiem gdzie Molla, czy ona nie pisała,że ma jakiś kłopot z internetem?

Lawendowy Sen nie martw się, będzie dobrze, na dodatek ta tęcza :-) no i wyśpisz się dziś normalnie :tak:

hej dziewczęta ;-)
Magdalena Wawa nie przywiązuj uwagi do bety z 4 dpt! prosze nie stresuj sie tym wogóle, b-hcg pięciodniowej blastocysty zaczyna być wykrywalne dopiero ok 6dpt a 4 dpt to jest bardzo mało możliwe żeby był a już wykrywalna, chyba tylko jak blastocysta bardzo szybko się implantowała... Jak znajde to prześle Ci link z takim opisem etapów implantacji także Magdalena głowa do góry :-)

olamakota nie załamuj się kochana tą jedną porażką, ale widze że już nabrałaś siły do dalszej walki tak jak ja :tak:więc styczeń będzie nasz ;) będziemy się razem tu wspierać za 2 miechy :tak:
hola czekam niecierpliwie na twoją jutrzejszą bete!! wczoraj cały czas zagłądałam na forum i czekałam na dobre wieści i były ;-) jutro tez bedą!
lawendowy twoje złe przeczucia to normalny odruch przed zbliżającym sie dniem testowania. musi być dobrze kochana, musi!
gotadora czy znalazłaś koszty tych badań immuno? mi wydrukowano koszty badań immuno jakie mi zlecono któe kosztowały ok 1300 zł ale tam miałam cytokiny których chyba ty nie masz, jeśli dobrze pamiętam ale masz kilka których ja nie miałam.. wiesz już kiedy i w jakim protokole starujesz? może będziemy mijać się gdzieś na korytarzu ;-)
alegoria musisz mieć stalowe nerwy czekając do przyszłego tygodnia ale może właśnie tak będzie lepiej bo maluszek pewnie się rozkręca :tak:

A ja wam powiem że ręce mi opadają bo nie mam jeszcze połowy wyników na poniedziałkową wizytę :wściekła/y: Jedne przez zepsutą maszynę w lab. Invikty.. a to są cytokiny których nigdzie w trójmieście nie zrobie, inne bo panie w UCK źle zlecenie wystawiły:no: szkoda słów .. wszystko idzie nie tak :( nawet nie wiem czy @ dostane tak jak powinnam po 28 dniach czyli .. w piątek ?? jeśli nie to wizyta nie ma sensu .. Czekam z utęsknieniem na grudzień niech ten będzie lepszy .. jeszcze trzeba histero przeżyć !!:szok:

Sony jak ja miałam laserowo usuwane żylaki to przed zabiegiem zapytali mnie czy planuje ciążę i że trzeba pół roku po zabiegu się wstrzymać, więc lepiej dopytaj się dokładnie co i jak..

Gotadora ale cudna :-D mała raperka! przecudna... ach...musze się doczekać takiego skarba..ty też kochana:tak:
Doniemika kiedy ty testujesz , chyba jakoś niedługo??

Sony jak ja miałam laserowo usuwane żylaki to przed zabiegiem zapytali mnie czy planuje ciążę i że trzeba pół roku po zabiegu się wstrzymać, więc lepiej dopytaj się dokładnie co i jak..
To mnie zmartwiłaś, mówiłam lekarzowi że planuję ciążę, ale nie pytał kiedy, to i ja nie mówiłam, bo to znajomy od mojego szefa.
Gotadora, prześliczna:)

reklama
Do góry