hej dziewczęta ;-)
Magdalena Wawa nie przywiązuj uwagi do bety z 4 dpt! prosze nie stresuj sie tym wogóle, b-hcg pięciodniowej blastocysty zaczyna być wykrywalne dopiero ok 6dpt a 4 dpt to jest bardzo mało możliwe żeby był a już wykrywalna, chyba tylko jak blastocysta bardzo szybko się implantowała... Jak znajde to prześle Ci link z takim opisem etapów implantacji także Magdalena głowa do góry :-)
olamakota nie załamuj się kochana tą jedną porażką, ale widze że już nabrałaś siły do dalszej walki tak jak ja
więc styczeń będzie nasz
będziemy się razem tu wspierać za 2 miechy
hola czekam niecierpliwie na twoją jutrzejszą bete!! wczoraj cały czas zagłądałam na forum i czekałam na dobre wieści i były ;-) jutro tez bedą!
lawendowy twoje złe przeczucia to normalny odruch przed zbliżającym sie dniem testowania. musi być dobrze kochana, musi!
gotadora czy znalazłaś koszty tych badań immuno? mi wydrukowano koszty badań immuno jakie mi zlecono któe kosztowały ok 1300 zł ale tam miałam cytokiny których chyba ty nie masz, jeśli dobrze pamiętam ale masz kilka których ja nie miałam.. wiesz już kiedy i w jakim protokole starujesz? może będziemy mijać się gdzieś na korytarzu ;-)
alegoria musisz mieć stalowe nerwy czekając do przyszłego tygodnia ale może właśnie tak będzie lepiej bo maluszek pewnie się rozkręca
A ja wam powiem że ręce mi opadają bo nie mam jeszcze połowy wyników na poniedziałkową wizytę
Jedne przez zepsutą maszynę w lab. Invikty.. a to są cytokiny których nigdzie w trójmieście nie zrobie, inne bo panie w UCK źle zlecenie wystawiły
szkoda słów .. wszystko idzie nie tak
nawet nie wiem czy @ dostane tak jak powinnam po 28 dniach czyli .. w piątek ?? jeśli nie to wizyta nie ma sensu .. Czekam z utęsknieniem na grudzień niech ten będzie lepszy .. jeszcze trzeba histero przeżyć !!