reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Magdalena_wawa - nie stresuj się kobieto. Weryfikacje częste są tylko po to, żeby dobrać leki. Zarodki mogły się jeszcze nie implantować stąd taka betka, ale to moim zdaniem o niczym nie przesądza. Głowa do góry. Będzie dobrze, zobaczysz :tak:

reklama
Zuzia bardzo mi przykro że nie udało się z transferem teraz, ale jeśli masz hiperke to naprawdę lepiej poczekać żeby organizm się uspokoił i nabrał dużo siły żeby przyjąć maluszki i żeby mogły się tam dobrze zadomowić :tak: Będzie dobrze kochanie, trzymamy za Ciebie kciuki &&&&&

Magdalena
na bete 4 dni po transferze w ogóle nie powinno się zwracać uwagi. Ważne że masz ładny progesteron i tego się trzymaj :tak:

Kinga- dziękuję :-) no witaminki dla ciężarówek to biorę od 2 lat ;-) dziś się umawiam na wizytkę to zapytam czy nie powinnam brać dupka, bo troche mnie to stresuje ze nic nie biorę
no i dzis mamy wynik kariotypu i mam stresika, no kto wiedzial ze będzie wpadka...

Kurcze ale super:) nie doczytalam czesniej- ciesze sie bardzo:)) Gratuluje!

dzisiaj podzwoniłam do okolicznych laboratoriów i niestety nie robią beta hcg. i teraz jestem w kropce. czy robić hcg w 10 dniu czy czekać do 14 tak dla pewności?

dzisiaj podzwoniłam do okolicznych laboratoriów i niestety nie robią beta hcg. i teraz jestem w kropce. czy robić hcg w 10 dniu czy czekać do 14 tak dla pewności?

Po mojej dzisiejszej nerwówce - beta 0,4 bo 3 dni po transferze - sugeruję poczekać. Choć wiem jak to zjada nerwy!Ale swoja droga trudnosc zrobienia bety jest przygnebiajaca.
Trzymaj się cieplutko!

thumbnail.jpg

reklama
Hola, Kinga, sok ananasowy lub świeży ananas polecany jest na wielu forach na zagnieżdżenie się zarodka.
Na naszym polecała go np Lolitka.

Ja informację zaczerpnęłam z tego forum:
pineapple after transfer?? - IVF & High Tech Forums

Zaszkodzić nie zaszkodzi, bo to źródło witamin. Niestety nie mam żadnych naukowych dowodów na poparcie tej tezy.

Do góry