reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kate071 - przede wszystkim relaks. Witaminki ( cała ich lista była wrzucona niedawno tutaj na forum) w formie leków m.in. np. femibion natal - lub naturalnej np. orzeszki brazylijskie,morele, sok z ananasów, sok z buraczków. Zapomnij o kawie i używkach, prawidłowe odżywianie. Może jakaś akupunktura ( niektórym dziewczynom to pomogło). No i oczywiście zrobione przed musisz mieć badania te co trzeba, żeby wiadomo było jakie leki masz mieć podane w trakcie i w jakiejś ilości.

reklama
Ufff - udało się z umówieniem na wizytę. Mam ustalony termin na 15.11.2012. Ale miałam stresa, że z tym zaś się nie da.

Witaj Hola :) - jak dzisiaj nastrój? Mam nadzieję, że pozytywne nastawienie :)

Kinga, super że się udało! :)

mi lekarz odpisał że wynik jest w dolnej granicy normy i mam profilaktycznie zwiększyć dawkę duphastonu do 4x1..kurcze nie mogę wypędzić złych myśli...mój mąż już na mnie się złości że nie wierzę..że powinnam choć troche pozytywnie myśleć..straszny jest ten czas czekania..

Kinga staram się myśleć pozytywnie i ciagle sobie mówie że jestem w ciąży:-), a jutro wieczorem się okaże co się dzieje w moim brzusiu:sorry:. jutro beta i potem w poniedziałek.
Dobrze ze udało ci sie z tą wizytą:happy2:.
Doniemika mąż ma rację trzeba myśleć pozytywnie. Jeszcze tylko 3 dni do testu. uszy do góry:tak:

hej przepraszam dziewczyny ze ja od razu tak emocjonalnie reaguje - wiem ze moglo byc gorzej, ze moglo nie byc jajeczek... ale i tak mi smutno kurcze wszystko szlo dobrze juz mialam wolne w pracy zalatwione wsszystko pasowlo ale widac nie ma co planowac...

Olamakota - strasznie mi przykro...

Zuzia nie przepraszaj, każda z nas ma chwile smutku , zwątpienia ale będzie dobrze;-) zobaczysz.

Dziewczyny nie mogę znaleźć żadnego artykułu o soku ananasowy :confused:. macie może jakies namiary?

I wróciłam z I weryfikacji i jestem bardziej zestresowana niz przed jestem w 4 dniu po transferze. beta tylko 0.4...Estradiol 1348 a progesteron 27.9. Lekarz zwiększyl mi ilość luteiny z 3*4 do 3*8 i dodał do tego podjęzykową. Nic nie chcial powiedziec ;(
ale ta beta 0.4....

reklama
Do góry