reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

DziewCzyny naprawdę jestem az tak beznadziejnym pRzypadkiem? Siedzę i Ryczę. To mój 6 transfer i Kur....a znowu nic
Co ja mam zrobić? Normalna rodzina ma z dom ogród i ta pustka...
Chyba tylko patole mają to sZczęście że mają dzieci.
Nie palę nie pije i co i Dupa.....
Ja juz naprawdę jestem glebkiem nerwow nie umiem sobie z tym poradzić. ..

reklama
Naturalna ciąża brak szans ....
Adopcja trzeba być 5 lat małżeństwem a my jesteśmy niecałe 3 lata.
Kredyt na dom i to Nas przekreśla...

Nawet byłam u wróŻki i co od maja do września mial o sie udać i właśnie widać jak sie udało.

DziewCzyny naprawdę jestem az tak beznadziejnym pRzypadkiem? Siedzę i Ryczę. To mój 6 transfer i Kur....a znowu nic
ja się starałam 10 lat..

Dziewczyny jak to jest z serem po transferze mi lekarz powiedział żenię można że względu na luteine... Można czy nie, orgazm nie wskazany?

@lama70 kochana nie myśl tak nawet :(
Ja wiem jak Ci jest ciężko , każda z nas wie przez co teraz przechodzisz...
Jest mi ogromnie przykro że musisz tak cierpieć ale proszę Cię nie patrz na siebie z tej perspektywy że jesteś bedzandziejnym przypadkiem , bo to nie jest prawdą . Kazda z nas absolutnie każda jest cudowna wspaniała i jedyna w swoim rodzaju ❤️❤️❤️ Ty również !!! Jest tyle możliwości , tyle szans przed nami !!! Musimy w to wierzyć o walczyć o to ! Wiem Lamuś że pisałaś nie nie masz więcej pieniążków na dalszą walkę ale wierz mi znajdą się!!! Człowiek jest w stanie zrezygnowac z wszystkoego żeby tylko osiągnąć ten urpagniony cel !!!
I proszę Cię na wszystko nie poddawaj się !!! Wałcz dopki starczy Ci sił !!!
Ja pamiętam dziewczynę na tym forum , tylko nie jestem w stanie przypomnieć sobie teraz jej nicku , jak posła że ma za sobą kilkanaście albo nawet więcej transferów i w tym roku okazał się jej transfer szczęśliwy !!!!❤️❤️❤️
Kochana jeśli nie jesteś sama w stanie sobie z tym poradzić to może poproś o pomoc jakiegoś psychologa ❤️❤️❤️❤️ rozmowa z kimś takim napewno Ci pomoże ❤️❤️❤️

reklama
@lama70 kochana nie myśl tak nawet :(
Ja wiem jak Ci jest ciężko , każda z nas wie przez co teraz przechodzisz...
Jest mi ogromnie przykro że musisz tak cierpieć ale proszę Cię nie patrz na siebie z tej perspektywy że jesteś bedzandziejnym przypadkiem , bo to nie jest prawdą . Kazda z nas absolutnie każda jest cudowna wspaniała i jedyna w swoim rodzaju ❤️❤️❤️ Ty również !!! Jest tyle możliwości , tyle szans przed nami !!! Musimy w to wierzyć o walczyć o to ! Wiem Lamuś że pisałaś nie nie masz więcej pieniążków na dalszą walkę ale wierz mi znajdą się!!! Człowiek jest w stanie zrezygnowac z wszystkoego żeby tylko osiągnąć ten urpagniony cel !!!
I proszę Cię na wszystko nie poddawaj się !!! Wałcz dopki starczy Ci sił !!!
Ja pamiętam dziewczynę na tym forum , tylko nie jestem w stanie przypomnieć sobie teraz jej nicku , jak posła że ma za sobą kilkanaście albo nawet więcej transferów i w tym roku okazał się jej transfer szczęśliwy !!!!❤️❤️❤️
Kochana jeśli nie jesteś sama w stanie sobie z tym poradzić to może poproś o pomoc jakiegoś psychologa ❤️❤️❤️❤️ rozmowa z kimś takim napewno Ci pomoże ❤️❤️❤️
Już sie kwalifikuje do psychiatry oddział zamkniety

Do góry