reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja też już po :) Moja jedyna komórka się zapłodniła i podzieliła na 12,tez bez fragmentacji. Powiedzieli,ze zarodek bardzo ładny i dobrze rokujący :) Ale i ja boję się myśleć pozytywnie ;)
Dużo dużo cierpliwości na następne tygodnie:) pamiętaj żeby maleństwa nie stresować, niech zdrowo rośnie i mocno kopie za kilkanaście tygodni ;)
Wszystkiego Dobrego @Blondasek85

reklama
Ja też już po :) Moja jedyna komórka się zapłodniła i podzieliła na 12,tez bez fragmentacji. Powiedzieli,ze zarodek bardzo ładny i dobrze rokujący :) Ale i ja boję się myśleć pozytywnie ;)

Pamietaj, ze na tym etapie juz malo zalezy od ciebie, wiecej od natury. Ale wiara w Kropka i pozytywne nastawienie pomaga, wiec trzymam kciuki, zeby Kropek sie zadomowil a ty troche zrelaksowala :)

@dżoasia[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ kobieto jak ja się cieszę z tej Twojej dychy !!!

W końcu rozbilas bank jajkowy [emoji14]
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kiedy transfer ? :)

@Never give up [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] oby wszystko poszło po Twojej myśli [emoji173]️[emoji173]️
Dzięki @Olk@24 :-)
A Ty jak się czujesz? ;)

reklama
Pełna optymizmu [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Czekam na upragniony transfer 29.09 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mojego ostatniego wojownika :)
Dzisiaj świętuje moje ćwierć wiecze [emoji14]

A Ty jak tam ? :)
Czekam cierpliwie na szczęśliwy transfer ;-)
Wszystkiego najlepszego młoda dupko ;-) ;-) [emoji320][emoji256][emoji7]

Do góry