redferrari
Fanka BB :)
100 latPełna optymizmu
Czekam na upragniony transfer 29.09 mojego ostatniego wojownika
Dzisiaj świętuje moje ćwierć wiecze
A Ty jak tam ?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
100 latPełna optymizmu
Czekam na upragniony transfer 29.09 mojego ostatniego wojownika
Dzisiaj świętuje moje ćwierć wiecze
A Ty jak tam ?
Czytam z ukrycia [emoji8] [emoji6]Prawda prawda, tak myślałam, że Cię wywołam I skomentujesz kochana pod tym postem [emoji8]
Powtórz jeszcze. Kurcze tak nie może się to skończyćDzisiejszy progesteron 7dpt to 36.28
A beta 0.98
JA NIE MOGĘ ZNOWU PORAŻKA
Lama a męża plemniki co mówi lekarz? Daje szanse? Jesteś młodziutka jeszcze dużo możliwości przed tobą łącznie z naturasem. Później jest nd i cooodne dzidzi. Jeszcze się wszystko poukłada.Czy powinnam zrobić laparoskopię?
Sama już wariuję niby wszystko ok pęcherzyki ładne śluzowka tez. macica piękna i co DUUUPAAA
DziękujęCzekam cierpliwie na szczęśliwy transfer ;-)
Wszystkiego najlepszego młoda dupko ;-) ;-) [emoji320][emoji256][emoji7]
Dziekuje100 lat
U mnie dzisiaj śnieg z deszczem i słońce w pełni się pogoda zdecydować nie możeHej dziewczyny czy to tylko u mnie tak zimno brrr w domu mam tylko 20stopni czekam na siostrę aby po drzewo mi poszła bo trzeba rozpalic a na dworze 6 stopni masakra siostra była i już w piecu się pali
So lat so lat!Pełna optymizmu [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Czekam na upragniony transfer 29.09 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ mojego ostatniego wojownika
Dzisiaj świętuje moje ćwierć wiecze [emoji14]
A Ty jak tam ?