reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czy powinnam zrobić laparoskopię?

Sama już wariuję niby wszystko ok pęcherzyki ładne śluzowka tez. macica piękna i co DUUUPAAA
Lama a męża plemniki co mówi lekarz? Daje szanse? Jesteś młodziutka jeszcze dużo możliwości przed tobą łącznie z naturasem. Później jest nd i cooodne dzidzi. Jeszcze się wszystko poukłada.

Hej dziewczyny czy to tylko u mnie tak zimno brrr w domu mam tylko 20stopni czekam na siostrę aby po drzewo mi poszła bo trzeba rozpalic ;) a na dworze 6 stopni masakra siostra była i już w piecu się pali ;)

reklama
Dziewczyny gratuluję tym co wyszło beta wzrasta niech wam rosnà teraz brzusie :-) a w nich dzidziusie :-) ;-) .Ja z takim zapytaniem dzisiaj mam 31dc w ktorym miałam dostać @ ale jeszcze jej nie mam a w 22 dc zaczełam gonapeptyl i ile dni jeszcze bede brała gonapeptyl zanim zaczne stymulacje jestem na długim protokole wizyte mam w czwartek 27 pytam o czas w brzybliżeniu bo wiadomo że każda z nas ma inny organizm ...

Do góry