Inseminacja to ściema, a jak nie ma plemników to tym bardziej dupa. Bardzo mi przykro! Jesteś młodziutka, masz mnóstwo czasu na poszukiwanie swojej drogi do sukcesu. Wiem ze to teraz żadne pocieszenie, ale musisz walczyć! Jak nie teraz to za jakiś czas. Wiadomo, ze koszty są kosmiczne, ale warto zbierac aż do skutku! Ściskam!Może spróbować z inseminacją ale jak invitro nie udaje sie to czy to pomoże?
reklama
@annemarie wielkie gratulacje!
adansonia
Fanka BB :)
Miałaś ventoline czy sambutamolu w tańcach? Sambutamolu akurat jest dobry bo zmniejsza skorcze macicy I ja rozluzniaJest mi troche smutno, ale najwczesniej do gry powroce w styczniu niestety. Lekarz mowil ze okres dopiero za miesiac bedzie po tym poronieniu a u mnie juz tydzien po pojawil sie. Musze sie rowniez zmotywowac i probowac dalej naturalnie, bo faktycznie widze, ze zaniedbalam te rzeczy a najbardziej chyba mojego M. Do Pasnika juz nie moge doczekac sie aby pojechac, nawet gdyby nic nam to nie pomoglo, bede miala czyste sumienie, ze sie staralam. Sytuacja tylko kiepska bo ofert na rynku pracy aktualnie dla mnie malo jest, wiec poki co trzeba to bedzie z jednej pensji udzwignac.
Latam teraz jeszcze po lekarzach, aby wykorzystac pakiet jak najlepiej i przebadac sie ciut wiecej. Alergolog dzis mi powiedziala ze tymi dawkami Salbutamolu co Pulmonolog kazala brac, moglaby konia przewrocic. Laryngologa jednak mimo wszystko zalicze dla spokoju. Poki co czas do stycznia przetrwam pewnie Pasnikiem i naturalsami. Glupio tylko ze mam rozne cykle, wiec nie sposob monitorowac owulacji.
Ja mam taki sam terminJa tam planuję zrobić 1 października - to będzie 9 dpt blastki
Dlaczego taka dieta?Haha.
Zazdroszczę ja bułki ani jaj nie jadłam od dwóch miesięcy [emoji85]
Odchudzająca.Dlaczego taka dieta?
Trzeba było zrzucić kg ze stymulacji i ciąży.
NadziejaJest
Swietna wiqdomosc!! jak weszlam tu 1 raz to Ty mi duzo pomoglas kiedy zasypalam pytaniami. Takze mocno trzymam kciuki! Duzo juz przeszlas wiec niech beda piekne dorodne MaluszkiKurka jest dyszka! Trzymajcie teraz zeby sie do czegos nadawaly.
adunnnia90
Ja mialam tak samo [emoji5] tez to mile wspominam, no i buleczka to taka ladna kanapka była z sałata szynka i pomidorem [emoji4]U nas tak po godzinie panie przynosiły bułeczki świeże i herbatkę do tego, wszystko było nie odpłatnie. Miło wspominam
Mamma!Mia!
Super, cieszę się że nie betuję samaJa mam taki sam termin
reklama
Blondasek85
Ja już po
Rozmroził się pięknie, podzielił się, ma 8 blastomerów i ani śladu fragentacji Pani embriolog mówiła, że rokuje bardzo dobrze.
Aż się boję myśleć pozytywnie
@dżoasia, daj znać jak wstaniesz
Ja też już po Moja jedyna komórka się zapłodniła i podzieliła na 12,tez bez fragmentacji. Powiedzieli,ze zarodek bardzo ładny i dobrze rokujący Ale i ja boję się myśleć pozytywnie
Podziel się: