reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chyba by nie dali znać :p
Oddzwonili - na dzień wczorajszy dalej mamy 4
Jeśli będzie taki stan rzeczy do jutra to robimy transfer na świeżo.... jak nie wyjdzie wtedy wdrażamy leczenie paśnikowe.
Została nam w razie co jeszcze jedna stymulacja z refundacją, najwyżej będę znowu bank rozbijać jak się nie uda...
Trudno - niech się dzieje wola nieba!!!!

Never give up trzymam kciuki!!!!!

Oj ja po ostatniej od razu chciałam jeść, ale mój M mówił ze Pani pielęgniarka zabroniła - wiec poszłam i powiedziałam, że jak zaraz czegoś nie zjem to padnę ale z głodu a nie ze złego samopoczucie po punkcji :p
U nas tak po godzinie panie przynosiły bułeczki świeże i herbatkę do tego, wszystko było nie odpłatnie. Miło wspominam :)

Niewykluczona, dostalam dostinex na 7dni, ta doktorra co robila dzis punkcje jak zobaczyla e2 z soboty to od razu powiedziala ze transferu swiezego niet. Jakby sie cos dzialo to mam dzwonic.
dostinex jest mega! Mój M wciąż żałuje ze już go nie łykam! Miałam po nim non stop głupawkę. Nie wiem czy czytałyście skutki uboczne, ze np może powodować niepohamowana chęć zakupów albo hazzardu... tak ze wiecie, w razie czego jest dobre usprawiedliwienie ;)

reklama
@mieciu85 wujek napisał że Krk tylko robi niby, właśnie po pisałam maile z zapytaniami zobaczymy czy coś mi ktoś odp bo szczerze nie bardzo mi się chce taki kawał jechać zrobić jedno badanie bo mam powtórzyć ana i imk przed podejściem ale to już w APC, dobrze że nie muszę się umawiać do wujka na wizytę tylko kazał przesłać wyniki
Ale jakbyś już musiała jechać to daj wczesniej znać, może powrocie koncept spotkania forumowego w krk dzięki Tobie :)

Do góry