reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Mi kazali 2godz po zabiegu nic nie jesc ale godzine po juz zarlam jajoche - w kacie, skilona, pkecami do drzwi, zeby mnie.ktos nie poznal hahahaOj ja po ostatniej od razu chciałam jeść, ale mój M mówił ze Pani pielęgniarka zabroniła - wiec poszłam i powiedziałam, że jak zaraz czegoś nie zjem to padnę ale z głodu a nie ze złego samopoczucie po punkcji
Haha.Mi kazali 2godz po zabiegu nic nie jesc ale godzine po juz zarlam jajoche - w kacie, skilona, pkecami do drzwi, zeby mnie.ktos nie poznal hahaha
Zazdroszczę ja bułki ani jaj nie jadłam od dwóch miesięcy [emoji85]
U mnie też się K.....A nie zagnieżdza masz jakiś pomysł na to?ożesz w mordę!!!!! Ależ wynik boski!!!!!!!
@dżoasia no piękne te jajca !!!! Niech się zapładniają!!!!
@lama70 współczuje Ściskam mocno.
Dziewczyny pytanie trochę z innej beczki-w jakiej dawce relanium jest bezpieczne?
Jak to się przelicza na konkretną wagę?
Chyba muszę mojej mamie podawać bo nie radzi sobie z nerwami
No jak bym miała mało problemów...
Mieciu85
I najgorsze ze Wy chyba naprawde mowicie powaznie! [emoji86][emoji86][emoji86][emoji86]
Niestety mowimy powaznie kochana, nie wiem czy sie smiac z tego czy plakac
Tutaj przez cala ciaze nie masz badania ginekologicznego, dlugosci szyjki itd....zero!
U mnie też się K.....A nie zagnieżdza masz jakiś pomysł na to?
Planuje wizytę u Paśnika -jestem po szczepieniach i mimo,że ładnie się podniosło accofil przy transferach nie pomógł.
Nie mam narazie żadnego pomysłu,człowiek liczy na lekarzy a oni sami takie sprzeczne rzeczy mówią ,że idzie oszaleć
Intalipid i immunopresja też nie dały radyPlanuje wizytę u Paśnika -jestem po szczepieniach i mimo,że ładnie się podniosło accofil przy transferach nie pomógł.
Nie mam narazie żadnego pomysłu,człowiek liczy na lekarzy a oni sami takie sprzeczne rzeczy mówią ,że idzie oszaleć
Mieciu85
Kobitki właśnie odebrałam winik ALLO MLR 6%hamowania, macie pojęcie czy ty dobrze czy źle? Mój lekarz do 8pazdziernika na urlopie, nie mam się kogo poradzić
Allo mlr niby powinno byc w okolicach 40% min.
reklama
sunrisea
no tak ale ważne jest czy podczas badania udało się je udrożnic.. jak nie to niestety są do niczegoTo nie u mnie tylko kolezanka ma ten problem mówi ze lekarz mówi ze dużo skrętów i Żeby działała i ze ja to bolało mocno
Teraz zastanawiam się czy może naturalnie
Dodam ze starają się z 14 lat
Podziel się: