reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A wypytalas cos wiecej? Jakiej klasy? Podgonily jedne do drugich?
Super ze wszystkie nadal walcza:)
Jak on to określił wszystkie są takie jak być powinny w trzeciej dobie - powiedział ile miały blastometrów, ale mało z tego zapamiętałam, bo akurat jechałam samochodem.
Jutro się dowiem - zobaczymy.
Kiedyś się uda... :) - musi się kufffffa udać!!!!!
Niech walczą te moje dzieci jak ich matka! :p

reklama
Druga stymulacja pierwsza w Artemidzie uzyskano 6 zarodków. były 2 crio i nie dało żadnej pozytywnej bety.
Druga stymulacja zmiana kliniki pobrano 12 komulusów i uzyskano zarodki 3AA, 1AA, 1AA i 1BB ostatnio beta drgneła ale była ciąża biochemiczna.

Przed 5 crio udałam się do Dr PAśnika na leczeniu immunologiczne. i beta wtedy drgneła.
Teraz 6 crio dr Paśnik zlecił zwiększenie Encortu z 10mg na 15mg i Intalipid miałam kropłowkę na skursze Atosiban w dniu transferu i Lutinus 3*1, Clexane 0.4, Prolutex , Spasmolina 3*1, Relanium 5mg, magnez 3*1.
I co jeszcze mam zrobić przebadać bo juz każdy załamuje ręce.
A nie łapiesz się na refundację? Ja to za bardzo się nie znam bo nie korzystałam ale wiem ze jest coś takiego.

ja po każdej punkcji byłam strasznie głodna i jedyna rzecz o której w tamtej chwili myślałam to jedzenie:) Niestety większość punkcji wypadała mi w soboty... i bufecik na dole był zamknięty:)
Oj ja po ostatniej od razu chciałam jeść, ale mój M mówił ze Pani pielęgniarka zabroniła - wiec poszłam i powiedziałam, że jak zaraz czegoś nie zjem to padnę ale z głodu a nie ze złego samopoczucie po punkcji :p

Ja tam planuję zrobić 1 października - to będzie 9 dpt blastki ;)
Ja miałam 2 dniowe zamrożone, więc podany 3-dniowiec. Nie spieszy mi się do bety, bo z tyłu głowy mam, że to nic nie znaczy. Ostatnie 2 razy super przyrastała i wyszła dupa, więc teraz jakoś mniej się jaram.
Ale u Ciebie 9dpt blastki beta powinna już hulać ;) Trzymam kciuki!

reklama
Do góry