reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja też uważam że za mało jak na 3dobe po takiej ilości komórek :(
Jeśli to było z 6 komórek to nie tak źle. Myślałam, że ci wszystkie zapładniali.
Kciuki, żeby dorwały do wtorku [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Mieciu85 piękny dinozaur [emoji173]️
@dżoasia @Kurcia i inne babeczki, bawcie się dobrze na tej kawusi... ja wypije za wasze spotkanie jedną[emoji485] [emoji6]

Jeśli to było z 6 komórek to nie tak źle. Myślałam, że ci wszystkie zapładniali.
Kciuki, żeby dorwały do wtorku [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Mieciu85 piękny dinozaur [emoji173]️
@dżoasia @Kurcia i inne babeczki, bawcie się dobrze na tej kawusi... ja wypije za wasze spotkanie jedną[emoji485] [emoji6]
I pamiętajcie dziewczyny o zdjęciach... jak nie na bb to na FB poprosimy :) :)

Szczerze? To jest chyba och praca i obowiązek zaglądać w zarodki, ich rozwój itd.
No będę chciała dokumentację we wtorek.
Zobaczymy co oni na to...
Masz do tego prawo aby zobaczyć co działo się z zarodkami. Ja też kiedyś bedę chciała zobaczyć dokumenty z czystej ciekawości. Na pewno tam wrócę mam jeszcze jeden zamrożony zarodek.

Ten kuuuuu...... embriolog zadzwonił jakby za karę więc rozmawiał że mną jak z debilem.
Nie powiedział sam w jakim są stadium tylko od razu zaczął umawiać mnie ma transfer... tylko że transfer miał być jakby było min. 5 zarodków. Więc jak zapytałam w jakim są stadium to powiedział że każdy w innym... tyle się dowiedziałam przez telefon... :/
będę tam we wtorek więc nie wiem co im powiem, ale obawiam się że miło może nie być... :/
Teraz mamy to podłoże embrioshop i może dlatego jest mniej... A może po prostu...
Nie wiem, jestem wkurzona i smutna :(

Bądź dobrej mysli
musi być dobrze.. Trzymamy kciuki zeby dzieciaczki rosly w siłę
Gdzie Ty się leczysz i kto Cie prowadzi?

reklama
Zadzwonili, mamy tylko 4 zarodki, ale każdy w innym stadium rozwoju.... więc co będzie do wtorku to nie mam pojęcia :(
Myślę Asiu że ich już dziś nie ma :(
Zadzwonię do nich w poniedziałek jaki mamy stan naszych maluszków
Coraz czesciej sie zastanawiam co w tej waszej klinice jest takiego zajebis***jesli ciagle doopy daja a jesli nie to , to zachowują sie tam wszyscy jakby za kare pracowali. Jakies duze nieporozumienie.
I pomyslec , ze ta klinika to taka” slawa” kiedys byla.

Do góry