reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja też uważam że za mało jak na 3dobe po takiej ilości komórek :(
Jeśli to było z 6 komórek to nie tak źle. Myślałam, że ci wszystkie zapładniali.
Kciuki, żeby dorwały do wtorku [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Mieciu85 piękny dinozaur [emoji173]️
@dżoasia @Kurcia i inne babeczki, bawcie się dobrze na tej kawusi... ja wypije za wasze spotkanie jedną[emoji485] [emoji6]

Jeśli to było z 6 komórek to nie tak źle. Myślałam, że ci wszystkie zapładniali.
Kciuki, żeby dorwały do wtorku [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
@Mieciu85 piękny dinozaur [emoji173]️
@dżoasia @Kurcia i inne babeczki, bawcie się dobrze na tej kawusi... ja wypije za wasze spotkanie jedną[emoji485] [emoji6]
I pamiętajcie dziewczyny o zdjęciach... jak nie na bb to na FB poprosimy :) :)

Szczerze? To jest chyba och praca i obowiązek zaglądać w zarodki, ich rozwój itd.
No będę chciała dokumentację we wtorek.
Zobaczymy co oni na to...
Masz do tego prawo aby zobaczyć co działo się z zarodkami. Ja też kiedyś bedę chciała zobaczyć dokumenty z czystej ciekawości. Na pewno tam wrócę mam jeszcze jeden zamrożony zarodek.

Ten kuuuuu...... embriolog zadzwonił jakby za karę więc rozmawiał że mną jak z debilem.
Nie powiedział sam w jakim są stadium tylko od razu zaczął umawiać mnie ma transfer... tylko że transfer miał być jakby było min. 5 zarodków. Więc jak zapytałam w jakim są stadium to powiedział że każdy w innym... tyle się dowiedziałam przez telefon... :/
będę tam we wtorek więc nie wiem co im powiem, ale obawiam się że miło może nie być... :/
Teraz mamy to podłoże embrioshop i może dlatego jest mniej... A może po prostu...
Nie wiem, jestem wkurzona i smutna :(

Bądź dobrej mysli
musi być dobrze.. Trzymamy kciuki zeby dzieciaczki rosly w siłę
Gdzie Ty się leczysz i kto Cie prowadzi?

reklama
Zadzwonili, mamy tylko 4 zarodki, ale każdy w innym stadium rozwoju.... więc co będzie do wtorku to nie mam pojęcia :(
Myślę Asiu że ich już dziś nie ma :(
Zadzwonię do nich w poniedziałek jaki mamy stan naszych maluszków
Coraz czesciej sie zastanawiam co w tej waszej klinice jest takiego zajebis***jesli ciagle doopy daja a jesli nie to , to zachowują sie tam wszyscy jakby za kare pracowali. Jakies duze nieporozumienie.
I pomyslec , ze ta klinika to taka” slawa” kiedys byla.

Do góry