reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Asiu, przepraszam kochana, naprawde nie sledzilam forum. Ostatnio rzadko, bo mimo dola psychicznego to rozchorowalam sie na dobre, bylam u pulmonologa, robilam spirometrie. Chyba od tych zatok tez mi sie astma zaostrzyla. Wiec nawet nie jestem na chodzie :( Smutno mi, bo gdybym jednak widziala moze bym sie tymi tabletami jakos napakowala i przyszla.
pakuj się i przychodź, najwyżej będzie oddział zakaźny buhahaha :p

reklama
Kochane moje wlasnie nadrabiam forum bo wczoraj urwanie parasola, nie wiedzialam w co wlozyc rece. Wlasnie was doczytuje i widze, ze kumilacja wczoraj byla w beto totolotku [emoji7], czlowieka nie ma na forum jeden dzien, a wy rozbijacie bank!! @annemarie, @Niezapominajka2018 , @vloog @Ela86 seedeczne gratulacje i czekamy na piekne przyrosty[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@lafantynka gratuluje magicznych widokow, dbaj o siebie i malenstwo.

@dżoasia, mam nadzieje, ze te jajca jakos wyrownaja i bedzie jednak jakis konkret plon w poniedzialek. [emoji110][emoji110][emoji110] bawcie sie kochane dobrze na spotkaniu, ale super, ze mozecie sie spotkac i pogadac ba zywo, mieciu tez by chetnie przyszedl gdyby bylo blizej [emoji20]

Zadzwonili, mamy tylko 4 zarodki, ale każdy w innym stadium rozwoju.... więc co będzie do wtorku to nie mam pojęcia :(
Mało jak na te liczbę pobranych komórek, ale nie skreślajmy ich tak na początku. Trzeba popatrzeć na to z innej strony. Może jest w nich ten, który da upragnioną ciąże. I za to ode mnie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ten kuuuuu...... embriolog zadzwonił jakby za karę więc rozmawiał że mną jak z debilem.
Nie powiedział sam w jakim są stadium tylko od razu zaczął umawiać mnie ma transfer... tylko że transfer miał być jakby było min. 5 zarodków. Więc jak zapytałam w jakim są stadium to powiedział że każdy w innym... tyle się dowiedziałam przez telefon... :/
będę tam we wtorek więc nie wiem co im powiem, ale obawiam się że miło może nie być... :/
Teraz mamy to podłoże embrioshop i może dlatego jest mniej... A może po prostu...
Nie wiem, jestem wkurzona i smutna :(

Mało jak na te liczbę pobranych komórek, ale nie skreślajmy ich tak na początku. Trzeba popatrzeć na to z innej strony. Może jest w nich ten, który da upragnioną ciąże. I za to ode mnie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
No ja też uważam że za mało jak na 3dobe po takiej ilości komórek :(

reklama
Do góry