reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asiu, przepraszam kochana, naprawde nie sledzilam forum. Ostatnio rzadko, bo mimo dola psychicznego to rozchorowalam sie na dobre, bylam u pulmonologa, robilam spirometrie. Chyba od tych zatok tez mi sie astma zaostrzyla. Wiec nawet nie jestem na chodzie :( Smutno mi, bo gdybym jednak widziala moze bym sie tymi tabletami jakos napakowala i przyszla.
pakuj się i przychodź, najwyżej będzie oddział zakaźny buhahaha :p

reklama
Kochane moje wlasnie nadrabiam forum bo wczoraj urwanie parasola, nie wiedzialam w co wlozyc rece. Wlasnie was doczytuje i widze, ze kumilacja wczoraj byla w beto totolotku [emoji7], czlowieka nie ma na forum jeden dzien, a wy rozbijacie bank!! @annemarie, @Niezapominajka2018 , @vloog @Ela86 seedeczne gratulacje i czekamy na piekne przyrosty[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

@lafantynka gratuluje magicznych widokow, dbaj o siebie i malenstwo.

@dżoasia, mam nadzieje, ze te jajca jakos wyrownaja i bedzie jednak jakis konkret plon w poniedzialek. [emoji110][emoji110][emoji110] bawcie sie kochane dobrze na spotkaniu, ale super, ze mozecie sie spotkac i pogadac ba zywo, mieciu tez by chetnie przyszedl gdyby bylo blizej [emoji20]

Zadzwonili, mamy tylko 4 zarodki, ale każdy w innym stadium rozwoju.... więc co będzie do wtorku to nie mam pojęcia :(
Mało jak na te liczbę pobranych komórek, ale nie skreślajmy ich tak na początku. Trzeba popatrzeć na to z innej strony. Może jest w nich ten, który da upragnioną ciąże. I za to ode mnie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

Ten kuuuuu...... embriolog zadzwonił jakby za karę więc rozmawiał że mną jak z debilem.
Nie powiedział sam w jakim są stadium tylko od razu zaczął umawiać mnie ma transfer... tylko że transfer miał być jakby było min. 5 zarodków. Więc jak zapytałam w jakim są stadium to powiedział że każdy w innym... tyle się dowiedziałam przez telefon... :/
będę tam we wtorek więc nie wiem co im powiem, ale obawiam się że miło może nie być... :/
Teraz mamy to podłoże embrioshop i może dlatego jest mniej... A może po prostu...
Nie wiem, jestem wkurzona i smutna :(

Mało jak na te liczbę pobranych komórek, ale nie skreślajmy ich tak na początku. Trzeba popatrzeć na to z innej strony. Może jest w nich ten, który da upragnioną ciąże. I za to ode mnie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
No ja też uważam że za mało jak na 3dobe po takiej ilości komórek :(

reklama
Do góry