dżoasia
Fanka BB :)
Mi nic a nic nie przeszkadzaJak żadna nie ma nic przeciwko żebym przyszła chora,to chętnie wpadne. Tylko jak coś,to pisać wprost,że nie chcecie zarazka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi nic a nic nie przeszkadzaJak żadna nie ma nic przeciwko żebym przyszła chora,to chętnie wpadne. Tylko jak coś,to pisać wprost,że nie chcecie zarazka.
Zapraszamy!Jak żadna nie ma nic przeciwko żebym przyszła chora,to chętnie wpadne. Tylko jak coś,to pisać wprost,że nie chcecie zarazka.
Ło matko ja jeszcze takich zakupów nie robiłam, mam kilka ciuszków i zamówiłam pościel.. Wy takiejuż ogarnięte a ja jak zawsze w d#%$.Ja też mam nadzieję, że zrobiłam interes, bo zarezerwowałam i jutro mąż ma odebrać leżaczek bujaczek tiny love 3w1 za 160 zł. Rzekomo stan b.dobry i wszystko działa. No zobaczymy.
Pewnie, że możesz W ciąży też można się zaszczepić przeciw grypie oraz krztuścowi. Mam taki planDziewczyny ja znowu z zapytaniem nie byłabym to ja
Czy mogę zaszczepić się od grypy? Czy to nie będzie mi blokować z czyms? Wiecie teraz boje się brać coś dodatkowego ,żeby nie zaszkodzić na zapas
Dziś oddałam krew i przyszykowywuje się do Lewego , a w lodowce mrozi się saska ( kawa z nutka brendy )ktoś pił? Z racje takiej ,ze wczoraj odstawiłam już encorton walne sobie za was dziś za wasze dzidzie,transfery , jajka, stymulacje
Nie przesadzaj. Dzisiaj rzuciło mi się to w oczy, bo na lokalnej grupie na fb dziewczyna wrzuciła. Wiedząc, że będą bliźniaki, to po prostu myślę, co by tu zrobić, żebym mogła życie ogarnąć oraz 9 latkę jak się urodzą. Nie mam pojęcia o kołderkach, pościelach, smoczkach, butelkach, materacach i wielu innych rzeczach, o których nawet nie myślę. [emoji23] Jestem totalnie wyabstrahowana z niemowlęcej rzeczywistości. [emoji6]Ło matko ja jeszcze takich zakupów nie robiłam, mam kilka ciuszków i zamówiłam pościel.. Wy takiejuż ogarnięte a ja jak zawsze w d#%$.
Ja dopiero wylazlam z roboty. Wiec gdyby sie dalo spotkanie kolo 19.30 to byloby ekstra... bo sie musze ogarnac zjesc cos.
Knajpa sie nazywala Green Cafe Nero w Galerii Krakowskiej.
Biedrono o której masz to pendolino?? Wyjdziemy z transparentem po ciebieAkurat pendolino z Warszawy by dojechało. Bawcie się dobrze nasze piekne.
Szkoda ze cześć z Was nie może się uwalić. )))))
Brawo za te wszystkie bety wczorajsze!!!! Mega kumulacja!!!
Aska optymizmu - będzie dobrze z tymi jajami zobaczysz!!!!!
Wlasnie! Tak sie sklada ze galeria Krakowska jest na Dworcu!Biedrono o której masz to pendolino?? Wyjdziemy z transparentem po ciebie
Albo dworzec w galerii haha tak bym to chyba bardziej ujęłaWlasnie! Tak sie sklada ze galeria Krakowska jest na Dworcu!
Tira riraaaa
Asiu, przepraszam kochana, naprawde nie sledzilam forum. Ostatnio rzadko, bo mimo dola psychicznego to rozchorowalam sie na dobre, bylam u pulmonologa, robilam spirometrie. Chyba od tych zatok tez mi sie astma zaostrzyla. Wiec nawet nie jestem na chodzie Smutno mi, bo gdybym jednak widziala moze bym sie tymi tabletami jakos napakowala i przyszla.Anetka meeeeeeega kciuki za szybkie przyjście @, a potem stymulacja i jedziesz z koksem!!!
Kochane, przepraszam, naprawde nie widzialam oglosze
No tooooo... kiedy crio???
hmm może jeszcze coś zaskoczy, nie miałaś ovitrelle? Zobaczyny co dr z kliniki na wizycie wymyśli :*
Wzstkiego najlepszego z okazji urodzin Bo jeszcze niedawno miałaś 39 ;P
Ania nie pinkol Dawaj! To gdzie i kiedy laski? Ja jestem słabym organizatorem, bo poza swoją kuchnią to świata nie widzę
@Kurcia ale czemu nie będziemy się całować? To po co ja tam przyjdę?
Gratuluję siusiaczka!!!
Monia możesz przedzwonić do działu usług odpłatnych w szpitalu dziecięcym w Prokocimiu, tam też cenowo wychodzi w miarę ok, jeśli ceny za te badania w ogóle można za takowe uznać.
Kochana i nie udawaj, że nie widziałaś ogłoszenia parafialnego Widzimy się jutro?
Haha dziewczyny no pięknie się spisałyście dzisiaj!!! Ciekawe czy jakbym ja dzisiaj polazła na betę to też by coś wyszło, skoro taki wysokobetowy dzisiaj dzień
@Justin87 ja na ostatni podglądzik jadę jutro, ale chętnie się dowiem co u @Pralinqa