reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też mam nadzieję, że zrobiłam interes, bo zarezerwowałam i jutro mąż ma odebrać leżaczek bujaczek tiny love 3w1 za 160 zł. Rzekomo stan b.dobry i wszystko działa. No zobaczymy. ;)
Ło matko ja jeszcze takich zakupów nie robiłam, mam kilka ciuszków i zamówiłam pościel.. Wy takiejuż ogarnięte a ja jak zawsze w d#%$.

Dziewczyny ja znowu z zapytaniem:) nie byłabym to ja:D:D
Czy mogę zaszczepić się od grypy? Czy to nie będzie mi blokować z czyms? Wiecie teraz boje się brać coś dodatkowego ,żeby nie zaszkodzić na zapas :p
Dziś oddałam krew i przyszykowywuje się do Lewego , a w lodowce mrozi się saska ( kawa z nutka brendy )ktoś pił? Z racje takiej ,ze wczoraj odstawiłam już encorton walne sobie za was dziś za wasze dzidzie,transfery , jajka, stymulacje
Pewnie, że możesz :) W ciąży też można się zaszczepić przeciw grypie oraz krztuścowi. Mam taki plan :D

Ło matko ja jeszcze takich zakupów nie robiłam, mam kilka ciuszków i zamówiłam pościel.. Wy takiejuż ogarnięte a ja jak zawsze w d#%$.
Nie przesadzaj. Dzisiaj rzuciło mi się to w oczy, bo na lokalnej grupie na fb dziewczyna wrzuciła. Wiedząc, że będą bliźniaki, to po prostu myślę, co by tu zrobić, żebym mogła życie ogarnąć oraz 9 latkę jak się urodzą. ;) Nie mam pojęcia o kołderkach, pościelach, smoczkach, butelkach, materacach i wielu innych rzeczach, o których nawet nie myślę. [emoji23] Jestem totalnie wyabstrahowana z niemowlęcej rzeczywistości. [emoji6]

Ja dopiero wylazlam z roboty. Wiec gdyby sie dalo spotkanie kolo 19.30 to byloby ekstra... bo sie musze ogarnac zjesc cos.
Knajpa sie nazywala Green Cafe Nero w Galerii Krakowskiej.

Akurat pendolino z Warszawy by dojechało. Bawcie się dobrze nasze piekne.
Szkoda ze cześć z Was nie może się uwalić. ;))))))

Brawo za te wszystkie bety wczorajsze!!!! Mega kumulacja!!!
Aska optymizmu - będzie dobrze z tymi jajami zobaczysz!!!!!

Akurat pendolino z Warszawy by dojechało. Bawcie się dobrze nasze piekne.
Szkoda ze cześć z Was nie może się uwalić. ;))))))

Brawo za te wszystkie bety wczorajsze!!!! Mega kumulacja!!!
Aska optymizmu - będzie dobrze z tymi jajami zobaczysz!!!!!
Biedrono o której masz to pendolino?? :D Wyjdziemy z transparentem po ciebie :p

reklama
Anetka meeeeeeega kciuki za szybkie przyjście @, a potem stymulacja i jedziesz z koksem!!!

Kochane, przepraszam, naprawde nie widzialam oglosze

No tooooo... kiedy crio??? :D

hmm może jeszcze coś zaskoczy, nie miałaś ovitrelle? Zobaczyny co dr z kliniki na wizycie wymyśli :*

Wzstkiego najlepszego z okazji urodzin :D Bo jeszcze niedawno miałaś 39 ;P

Ania nie pinkol :D Dawaj! To gdzie i kiedy laski? Ja jestem słabym organizatorem, bo poza swoją kuchnią to świata nie widzę :D
@Kurcia ale czemu nie będziemy się całować? To po co ja tam przyjdę? :D :p

Gratuluję siusiaczka!!! :)

Monia możesz przedzwonić do działu usług odpłatnych w szpitalu dziecięcym w Prokocimiu, tam też cenowo wychodzi w miarę ok, jeśli ceny za te badania w ogóle można za takowe uznać.
Kochana i nie udawaj, że nie widziałaś ogłoszenia parafialnego :p Widzimy się jutro?

Haha dziewczyny no pięknie się spisałyście dzisiaj!!! Ciekawe czy jakbym ja dzisiaj polazła na betę to też by coś wyszło, skoro taki wysokobetowy dzisiaj dzień :D

@Justin87 ja na ostatni podglądzik jadę jutro, ale chętnie się dowiem co u @Pralinqa :)
Asiu, przepraszam kochana, naprawde nie sledzilam forum. Ostatnio rzadko, bo mimo dola psychicznego to rozchorowalam sie na dobre, bylam u pulmonologa, robilam spirometrie. Chyba od tych zatok tez mi sie astma zaostrzyla. Wiec nawet nie jestem na chodzie :( Smutno mi, bo gdybym jednak widziala moze bym sie tymi tabletami jakos napakowala i przyszla.

Do góry