reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dopiero wylazlam z roboty. Wiec gdyby sie dalo spotkanie kolo 19.30 to byloby ekstra... bo sie musze ogarnac zjesc cos.
Knajpa sie nazywala Green Cafe Nero w Galerii Krakowskiej.
To w sumie chyba moze byc tam jesli jeszcze komus odpowiada. @Ela86 @Vorreiavereunbimbo @chlopkers - moze juz bedziesz wracac od kolezanki?:D @adansonia dajcie znac. Ja najwyzej pod stolem przybije ovitrelle:p

To w sumie chyba moze byc tam jesli jeszcze komus odpowiada. @Ela86 @Vorreiavereunbimbo @chlopkers - moze juz bedziesz wracac od kolezanki?:D @adansonia dajcie znac. Ja najwyzej pod stolem przybije ovitrelle:p
Ja Kochana dopiero jade do niej na 17. I kombinowalam zeby sie z Wami przywitac przed wyjazdem na uro [emoji4]
Dlatego mysle, ze nie dam rady dzisiaj jednak do Was dolaczyc [emoji20] Moze innym razem jak bede miala cale popoludnie wolne. A jak cos, to zawsze zapraszam na lody do Skawiny, trzeba korzystac poki nie zwina interesu przed koncem sezonu [emoji4]

Ooo to super ;) i cena przystepna ja sie jeszcze zastanawiam czy ten bujaczek czy hustawke hybrydowa
Ten leżaczek można rozłożyć jak łóżeczko a ja potrzebuję mieć alternatywę do łatwego przenoszenia między pokojami, gdyby jeden drugiemu przeszkadzał w spaniu. ;) Dlatego właśnie czaiłam się na ten model. [emoji6]

Dziewczyny trzymajcie mnie, najpierw lichota straszna i brak odpowiedzi na leki a teraz dostalam dostinex bo jest ryzyko hiperki. Oczywiscie nie dlatego ze jest nie wiadomo ile pecherzykow pieknych, bo takich dorodnych jest z 5 takich po 22-23mm juz, ale znowu one sa takie "na juz" wiec ciekawe czy w pn cos z nich jeszcze bedzie. Jest kika mniejszych po 15-17mm ale jest tez w uj drobnicy po10-13mm i to od tego moze sie zrobic hiper. Normalnie mistrzostwo w spieprzeniu stymulacji.
O matko Asiu ktoś rzucił na ciebie jakieś licho :mad:
Co się dzieje ? To nie tak miało być :( trzymam kciuki za ciebie bardzo mocno

Asia a może właśnie któreś z tych mniejszych dojrzeje idealnie na poniedziałek? Kurcze napradę trudna sprawa. Ale nie zawsze wszystko jest książkowo. Oby nie było hiperki! Odpoczywaj kochana!
Wiem, że ja miałam sporo komórek do pobrania, ale w sprawie dojrzewania, to byłam w sobotę na podglądzie i doktor powiedział że w poniedziałek pobierze 18 szt. A w poniedziałek pobrał 24 więc zawsze mogą jeszcze dojrzeć.

Dziewczyny ja znowu z zapytaniem:) nie byłabym to ja:D:D
Czy mogę zaszczepić się od grypy? Czy to nie będzie mi blokować z czyms? Wiecie teraz boje się brać coś dodatkowego ,żeby nie zaszkodzić na zapas :p
Dziś oddałam krew i przyszykowywuje się do Lewego , a w lodowce mrozi się saska ( kawa z nutka brendy )ktoś pił? Z racje takiej ,ze wczoraj odstawiłam już encorton walne sobie za was dziś za wasze dzidzie,transfery , jajka, stymulacje

reklama
Do góry