reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Masakra normalnie z ta stymulacja ale dobrze ze jajka ruszyly i oby jak najwiecej bylo dobrych przy punkcji trzymam za to mocno kciuki kochana. A ty sie dzis napij na tym spotkaniu zeby ci nerw puscil
Haha no Gosia ja juz nie mam nerwa, juz mam wyjeb.ne:shocked2: nerwy mi przeszly juz dawno. Wroca pewnie dopiero w pn jak sie dowiem ze doopa.

reklama
Ja mam niestety za soba zle doswiadczenia bo u mnie zawsze „wszystkie byly super , hiper, mega „ nic nie warte.Dlatego ciesze sie ze teraz analizuja ze mna kazdy rozwoj zarodka pokazuja co jest nie tak i mowia szczerze jakie beda( na 99%) tego konsekwencje.Caly rozwoj dostaje na USB . Moge w domu bez konca ogladac[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
annemarie ja sie z toba w 100% zgadzam i powiem szczerze ze nie wiem co wtedy tak naprawde zdecydowalo o tym ze zrezygnowalam z tego juz teraz nie pamietam. Napewno nie byl to koszt bo w tym podejsciu bylismy w stanie zaplacic za wszystko

Laski bo to sa jakies jaja:) widzimy sie czy nie? Niec h ktoras zapoda jakies miejsce bo ze mnie taki organizator ze nawet nie pamiet.jakteż sie nazywala ta knajpa co sie ostatnio widzialysmy. W ogole ktoras sie wybiera? :p
No wlasnie pisalam dzis rano w tej sprawie bo chcialam ogarnac sobie przedpoludnie pod to nasze spotkanie. Gdzie ta knajpa jest gdzie wtedy bylyscie?

Na posciel sie juz nie zalapalam hehe moze gdybym poszla od razu jak mi mama powiedziala a nie nadrabiala forum [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale bodziaki z krolikiem bugsem kupilam 2 pak za 10 wiec supcio ;)
Ja też mam nadzieję, że zrobiłam interes, bo zarezerwowałam i jutro mąż ma odebrać leżaczek bujaczek tiny love 3w1 za 160 zł. Rzekomo stan b.dobry i wszystko działa. No zobaczymy. ;)

Ja dopiero wylazlam z roboty. Wiec gdyby sie dalo spotkanie kolo 19.30 to byloby ekstra... bo sie musze ogarnac zjesc cos.
Knajpa sie nazywala Green Cafe Nero w Galerii Krakowskiej.

reklama
Do góry