reklama
Never give up
Fanka BB :)
Nie miałam żadnego! :/To ty zadzwon? W ogole mialas juz jakie info od dnia punkcji?
Zadzwoniłam do nich przed 12sta i powiedzieli że jest dużo zabiegów i jeszcze nie dzwonili po pacjentach
Więc cierpliwie czekałam do 14stej i dupa!!!!
edloteh
Oj tam. Nie patrz co było wtedy, bo wtedy nie wyszło. Posłuchałbyś zraz starszyzny [emoji51]Odpoczynek mi nie sluzy w lipcu mialam urlop od poczatku stymulacji
Nie każe ci brać urlopu, tylko mówię o zdrowym rozsądku. Te pęcherzyki naprawdę są duże....
Może zaraz to zrobią. Mocne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️Nie zadzwonili
gosia321
No masakra sikanie jeszcze do zniesienia ale ten brak dobrej pozycji masakra juz nie wiem jak sie polozyc [emoji21][emoji21] o 6 to juz padlam ze zmeczenia i w dupie moj organizm mial pozycje [emoji23][emoji23]Niestety też mam takie problemy ze spaniem. Nie moge znaleźć wygodnej pozycji kręcę się z boku na bok I to sikanie o 10 min po 40 razy w nocy
gosia321
Przestan ty sie w koncu stresowac i ciesz sie zakupami jestes po prenatalnych wszystko ok. Nie stresuj i siebie i coreczki [emoji179][emoji179]Ja narazie zero zakupów wciąż się boję co kolwiek kupowac...
motylek24
Skandal normalnie. Dzwoń.Nie zadzwonili
Doczytałam że już dzwoniłaś.
gosia321
Masakra normalnie z ta stymulacja ale dobrze ze jajka ruszyly i oby jak najwiecej bylo dobrych przy punkcji trzymam za to mocno kciuki kochana. A ty sie dzis napij na tym spotkaniu zeby ci nerw puscilDziewczyny trzymajcie mnie, najpierw lichota straszna i brak odpowiedzi na leki a teraz dostalam dostinex bo jest ryzyko hiperki. Oczywiscie nie dlatego ze jest nie wiadomo ile pecherzykow pieknych, bo takich dorodnych jest z 5 takich po 22-23mm juz, ale znowu one sa takie "na juz" wiec ciekawe czy w pn cos z nich jeszcze bedzie. Jest kika mniejszych po 15-17mm ale jest tez w uj drobnicy po10-13mm i to od tego moze sie zrobic hiper. Normalnie mistrzostwo w spieprzeniu stymulacji.
dżoasia
Hih, no komorki byly wtedy pikne jak kupne i zarodki tez tak juz mam ze jestem niepokorna a na serio to musze byc bo mam kucharzy na szkolenie, ale uciekne wczesniej i tez troche sie poobijam wiec loozzzOj tam. Nie patrz co było wtedy, bo wtedy nie wyszło. Posłuchałbyś zraz starszyzny [emoji51]
Nie każe ci brać urlopu, tylko mówię o zdrowym rozsądku. Te pęcherzyki naprawdę są duże....
Może zaraz to zrobią. Mocne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Never give up
No jestem tak zła że szok!!!! WrrreSkandal normalnie. Dzwoń.
Doczytałam że już dzwoniłaś.
reklama
gosia321
Oj tez wspolczuje ja tylko przy ciazowym katarze mam juz momentami doscTa noc była straszna. Byłam w półśnie ale też męczy mnie to przeziębienie, więc ogólnie jestem do niczego.
Podziel się: