sssurykatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O jak w cenie to fajnie, przecież w niczym nie szkodzi a może pomóc.u mnie to jest w cenie procedury.
@dżoasia Popieram @sssurykatka Jak dla mnie to kanapowy weekend przed tobą.@dżoasia jak najmniej wysiłku, leż, żeby nie pękły!
Kochana ja jutro zapitalam na jakies 11-13h do roboty jaj jajca ujowe to trza na nastepne procedury zbierac@dżoasia jak najmniej wysiłku, leż, żeby nie pękły! Na pocieszenie Ci napiszę, że może to pogoda, mój trwał na poziomie 22 mm orzez 3 dni skubany, Twoje też dotrwają.
Hehe powaznie? Nie robia w niedziele?Bo jutro niehandlowa
Zwariowałaś, wiesz o tym. Kochana, nie pochwalam tego. Lekarz ci nie kazał ostrożnie żyć przez ten weekend [emoji15]Kochana ja jutro zapitalam na jakies 11-13h do roboty jaj jajca ujowe to trza na nastepne procedury zbierac
Jak zarodeczkiJa czekam na telefon z kliniki... telefon milczy, a ja zaraz zejdę na zawał
Odpoczynek mi nie sluzy w lipcu mialam urlop od poczatku stymulacji i gucio z tego wyszlo, za to przy pierwszej stymu zylam dokladnie tak samo, z tym ze w sobote przed punkcja zrobilam sobie 60km wycieczke rowerowa i w nd na te 11h do roboty tez pojechalam rowerem poza tym dr nic nie mowila o lezeniu. Co ma byc to bedzie.Zwariowałaś, wiesz o tym. Kochana, nie pochwalam tego. Lekarz ci nie kazał ostrożnie żyć przez ten weekend [emoji15]
Nie zadzwoniliJak zarodeczki
To ty zadzwon? W ogole mialas juz jakie info od dnia punkcji?Nie zadzwonili