annemarie
Fanka BB :)
Zeby tylko szybciej nie strzelily niz powinnyW pn. Tez siedzie i
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zeby tylko szybciej nie strzelily niz powinnyW pn. Tez siedzie i
Daj znać, co udało Ci się upolować. Ja nie mam siły tyłka ruszyć z domu.Zbieram sie i lece do lidla podobno jest jakas dziecieca wyprz a przy okazji dzieciece zestawy poscieli 35 zeta razem z przescieradlem
Babcia juz jeden komplecik kupila dla siebie lece moze sie jeszcze zalapie
Czwmu nie zrobia punkcji jutro? Te wieksze nie bylyby przerosniete, a te mniejsze moze akurat mialyby te 18-19 i cos by z nich bylo?Dziewczyny trzymajcie mnie, najpierw lichota straszna i brak odpowiedzi na leki a teraz dostalam dostinex bo jest ryzyko hiperki. Oczywiscie nie dlatego ze jest nie wiadomo ile pecherzykow pieknych, bo takich dorodnych jest z 5 takich po 22-23mm juz, ale znowu one sa takie "na juz" wiec ciekawe czy w pn cos z nich jeszcze bedzie. Jest kika mniejszych po 15-17mm ale jest tez w uj drobnicy po10-13mm i to od tego moze sie zrobic hiper. Normalnie mistrzostwo w spieprzeniu stymulacji.
U mnie bylo tak samo, wszytko na usg. Mam moja Lile nagrana od pierwszych sekund jej istnienia. Pamietam, ze pytalam czy zs to sie placi dodatkowo, a profesor taaakie oczy i mowi, no co Ty, przeciez teraz to juz standard wszedzie...Ja mam niestety za soba zle doswiadczenia bo u mnie zawsze „wszystkie byly super , hiper, mega „ nic nie warte.Dlatego ciesze sie ze teraz analizuja ze mna kazdy rozwoj zarodka pokazuja co jest nie tak i mowia szczerze jakie beda( na 99%) tego konsekwencje.Caly rozwoj dostaje na USB . Moge w domu bez konca ogladac[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Bo jutro niehandlowaCzwmu nie zrobia punkcji jutro? Te wieksze nie bylyby przerosniete, a te mniejsze moze akurat mialyby te 18-19 i cos by z nich bylo?
Oj gdyby tak było można to każda z nas miałaby już dzidzię i do tego miałaby wymarzoną figurę... Będę przesyłać endometrialne fluidy, u mnie ci tego dostatek!Jakie piękne [emoji7] oddaj mi trochę [emoji51][emoji6]
Ja nie piszę że ten system jest zły, pewnie za kilka lat będzie szeroko stosowany. u mnie w klinice to koszt 800 zł, wolałam zostawić środki na następną procedurę.Ja mam niestety za soba zle doswiadczenia bo u mnie zawsze „wszystkie byly super , hiper, mega „ nic nie warte.Dlatego ciesze sie ze teraz analizuja ze mna kazdy rozwoj zarodka pokazuja co jest nie tak i mowia szczerze jakie beda( na 99%) tego konsekwencje.Caly rozwoj dostaje na USB . Moge w domu bez konca ogladac
Asienko ja cały czas wierzę że będzie kilka właściwych komórek z których uda się uzyskać piękne zarodki :*Dziewczyny trzymajcie mnie, najpierw lichota straszna i brak odpowiedzi na leki a teraz dostalam dostinex bo jest ryzyko hiperki. Oczywiscie nie dlatego ze jest nie wiadomo ile pecherzykow pieknych, bo takich dorodnych jest z 5 takich po 22-23mm juz, ale znowu one sa takie "na juz" wiec ciekawe czy w pn cos z nich jeszcze bedzie. Jest kika mniejszych po 15-17mm ale jest tez w uj drobnicy po10-13mm i to od tego moze sie zrobic hiper. Normalnie mistrzostwo w spieprzeniu stymulacji.
u mnie to jest w cenie procedury.Ja nie piszę że ten system jest zły, pewnie za kilka lat będzie szeroko stosowany. u mnie w klinice to koszt 800 zł, wolałam zostawić środki na następną procedurę.
No tego mi teraz trzeba. Dziękuje [emoji8][emoji8][emoji8]Będę przesyłać endometrialne fluidy, u mnie ci tego dostatek!